gpu sıcaklıgından kaynaklınıyor onu gördüm ama neden reset atıyor oyun oynarken oluyor ekran kartı 75 80 derecelere gelince reset atıyorCpu gpu kaç derece yuk altinda
Kral niye bu kadar erken cevap verdin maşallah hahahahagpu sıcaklıgından kaynaklınıyor onu gördüm ama neden reset atıyor oyun oynarken oluyor ekran kartı 75 80 derecelere gelince reset atıyor
cok fazla oyun oynamıyorum bazen acıp oynayım diyorum oda pc reset atıyor biraz önce crysıs oynayım dedim resetledi grafik ayarlarını düsürdüm msi afterburnerden fan hızını yukselttim ekran kartının reset atmadı..Kral niye bu kadar erken cevap verdin maşallah hahahaha
Kasanın yan kapağını açıp dene. Reset atmıyorsa kasa içi hava akışın çok kötüdür. Ayrıca ne zaman macun bakımı yaptın? PSU modelin nedir?cok fazla oyun oynamıyorum bazen acıp oynayım diyorum oda pc reset atıyor biraz önce crysıs oynayım dedim resetledi grafik ayarlarını düsürdüm msi afterburnerden fan hızını yukselttim ekran kartının reset atmadı..
ekran kartını alalı 1 yıl olmadı macun bakım yapmadım psu litepower 600 watt ekran kartı rx5700xtKasanın yan kapağını açıp dene. Reset atmıyorsa kasa içi hava akışın çok kötüdür. Ayrıca ne zaman macun bakımı yaptın? PSU modelin nedir?
yükledi power testi yaptım 3 defa yapınca reset attı gpu sıcaklıgı 95 kadar cıktı reset attı hatayı göstermedi..Olay görüntüleyicisinden bakabilir misin bilgisayar reset attığında ne hata kodu veriyor? Aynısı benim için de oluyordu. Bazen güç yeterli olmuyor GPU'ya giden. OCCT diye bir program var, bununla ayrıyeten test edebilirsin.
olay görüntüleyicisinde sistem düzgün kapatılmadan yeniden baslatılmıs bu hatanın nedeni sistemin yanıt vermeyi durdurması kilitlemesi veya beklemeyen bir şekilde güc kaybına ugramıs olması olabilirWindows Olay görüntüleyicisinde Sistem kısmında kapanmanın sebebini göstermesi lazım. Kontrol ettiniz mi? Eğer göstermiyorsa çok ilginç