R5 5600 İçin Soğutucu Önerisi

Yok hocam ya değişicem bu fanı değişik sürtünme midir cızırtı mıdır garip bir ses çıkartıyor zaten sürekli.

arctic alıyorsan satıcı teknobiyotik veya jumbum olsun dikkat et

valo oynuyodum tdm 2 dk da 70 derece oldu 9mm faan taktım 60 70 dereceelere dustu 160 tl ye mı ne aldıydımö arkadaasa
Bende bayadır snowman m200 vardı iyi iş görüyodu takarken tırnağı kırıldı

arctic alıyorsan satıcı teknobiyotik veya jumbum olsun dikkat et
.pülşçoğıkapyu9ojcdsvnfgash bjdkbolçsaoöıvkhjau buna 900 verevegıme kafama sıukarım

• Hahaha
Reaksiyonlar: S4N0
Veya şöyle bir sıvı soğutma al.

1766825294419.webp

Ekler

• 1766825305640.webp
    1766825305640.webp
    13.5 KB · Hit: 10

Alıntıyı görüntüle
Hocam düşük bütçede ucuz bi hava soğutma ucuz sıvı soğutmadan daha iyi oluyor diye biliyorum ne kadar doğru bilemem ama.

Alıntıyı görüntüle
POMPA OSRUNLU DIYOLARDUI ekstra adam 5600 e nıye o kadar paraa domalsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam düşük bütçede ucuz bi hava soğutma ucuz sıvı soğutmadan daha iyi oluyor diye biliyorum ne kadar doğru bilemem ama.
doğru

.pülşçoğıkapyu9ojcdsvnfgash bjdkbolçsaoöıvkhjau buna 900 verevegıme kafama sıukarım
haklısın illa en ucuzunu alayım diyorsa alınabilir hepsi aynı fason ürün. 1000-1100 civarına thermalright var

sen gidip r9 5800x3d alsan gider snaa sıvı sogutma onerısı yapaardım ama 5600 bende kullanıorum kule tıpıyle 50 60 derecelerde sessiz takılıyo

Arkadaşlar yazmış ama daha sonra okuyacaklar için ben de ekleyeyim.

İntel tarafını bilmiyorum ama amd tarafında stok fan ofis işlemleri için anca idare eder. Ben oyun oynayacağım diyorsanız kule tipi veya sıvı soğutma şart. Kule tipi isterseniz en az 120mm fana sahip bir kule tipi almanız. Uygun yollu deepcool ak400, thermalright pe120 iş görür. Yok derseniz ki benim param var kardeşim, ben iyisini alayım derseniz. Deepcool ak620, noctua u12a, be quiet darkrock/pro 4 öneririm. Hepsi de ömürlüktür.

Termal macun içinde mx4 alıyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: S4N0
Arkadaşlar şuan stok fan takılı 90 derecelere çıkıyor. Bütçe maksimum 3000tl sıvı-hava farketmez bu iyi dediğiniz varsa alırım. Hazır soğutucu değişirken birde macun süreceğim onun içinde öneri alabilirim.
hocam bendede ayni sorun vardi ben thermalright assasin king aldim ve suan cok memnunum bosta 60 derecelerde olan islemci 45 lere dustu yüktede en fazla 65 66 görüyorum. cok guclu oyunlarda 70 71 oluyor

hocam bendede ayni sorun vardi ben thermalright assasin king aldim ve suan cok memnunum bosta 60 derecelerde olan islemci 45 lere dustu yüktede en fazla 65 66 görüyorum. cok guclu oyunlarda 70 71 oluyor
Sipariş verdim hocam montajı kolaydır inşallah.

Geri