Thhye ediceksin işte ama çok bir şey beklemeGeçen kampanyada peşin fiyatına 9 taksitli 9060xt ekran kartını aldım herifler iade etmiş satıcı ince hesaptı nereye şikayet ederim yardım lazım 1 hafta beklet paşam sonra iptal et öyle bir dünyamı var
incehesap ile görüştün mü, gerekçelerini merak ettim. Öncelikle satıcıyı Amazon a şikayet etmişssindir diye düşünüyorum. incehesap tan beklemezdimGeçen kampanyada peşin fiyatına 9 taksitli 9060xt ekran kartını aldım herifler iade etmiş satıcı ince hesaptı nereye şikayet ederim yardım lazım 1 hafta beklet paşam sonra iptal et öyle bir dünyamı var
Amazon'a yazdın mı ?Geçen kampanyada peşin fiyatına 9 taksitli 9060xt ekran kartını aldım herifler iade etmiş satıcı ince hesaptı nereye şikayet ederim yardım lazım 1 hafta beklet paşam sonra iptal et öyle bir dünyamı var
incehesap muhattap olunacak bir firma değil. amazon üzerinden aldığı için ben olsam sadece amazon ile muhattap olurdum.Enteresan bi' durum 9060XT öyle stok bitecek bi' kart da değil, bi hata falan olmasın!
Direkt incehesap sitesi üzerinden iletişime geç bence.
İkisiyle de muhattap olacak illa ki, satıcı incehesap olduğu için onunla da olacak. Sonuçta iptal eden İncehesap diyor.incehesap muhattap olunacak bir firma değil. amazon üzerinden aldığı için ben olsam sadece amazon ile muhattap olurdum.
öyle bir şey yok. taksitli alınan ürünler iade edildiğinde veya iptal olduğunda paranın tamamı şak diye yatar. fakat hesapta taksitle yatıyormuş gibi görünür.çok ilginç birde 9 taksit geri ödenmeside işkence