İnceleme MCHOSE X9 Kablosuz Kulaklık

Arkadaşlar, kulaklığın şarjı bitince şarja takıp kabloyla kullanıyorum. Ancak şarjın yüzde kaç olduğunu nasıl görebilirim? Kabloyu çıkarınca uygulamasında gösteriyor; çıkarmadan nasıl bakabilirim?

Arkadaşlar, kulaklığın şarjı bitince şarja takıp kabloyla kullanıyorum. Ancak şarjın yüzde kaç olduğunu nasıl görebilirim? Kabloyu çıkarınca uygulamasında gösteriyor; çıkarmadan nasıl bakabilirim?
Driver sadece 2.4 ghz bağlantısında çalışıyor

• Beğen
Reaksiyonlar: Vaga
yav şaka maka konuyu açtığım günden beri 3kere şarja taktım birinde şarj %40dı

yav şaka maka konuyu açtığım günden beri 3kere şarja taktım birinde şarj %40dı
valla dostum sayende aldık. Aldığımdan beri günlük 3-4 saat kullanıyorum %60 yeni gördüm şarjda

Geç oldu ama sorayım, S9 PRO sürümü farklı mıdır alınır mı ?

Arkadaşlar oyun film günlük kullanım için eq ayarı atar mısınız ve mikrofonun yazılımından önerdiğiniz ayarlar var mı ? Şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar oyun film günlük kullanım için eq ayarı atar mısınız ve mikrofonun yazılımından önerdiğiniz ayarlar var mı ? Şimdiden teşekkürler.
İncelemenin alt kısmında var.

şarjdayken kullanılamıyor mu bu kabloyla bağlayınca soundcard mode diyor şarj oluyo ama olurken ses falan gelmiyo çözemedim

şarjdayken kullanılamıyor mu bu kabloyla bağlayınca soundcard mode diyor şarj oluyo ama olurken ses falan gelmiyo çözemedim
Kullanılabiliyor. Ses çıkışı cihazları arasından kulaklığın USB versiyonu görünüyor, onu seçin.

Geri