Nitro+ RX 9070 XT'ler içinde en üst segment ekran kartıdır, iyidir.9070 xt için nitro+ mı quıcksilver mi iyidir
Nitro+pek anlamıyorum yani hangisi ?
Hâlâ var mı ?bileşenler kaliteli bugün 48 e kalitesiz 24 gb ram 5070 yapmıştık buda fena değil
Ekran kartını ve anakart belki. Ama pahalı oluyor öyle.neler değiştirilip alınır bu sistem ?
bitmişHâlâ var mı ?
benim attığımsa hayırzam mı gelmiş bu sisteme ?
Hocam sence 6800xt ve ryzrn 7 5700x3d den bu sisteme geçilir mi? 9070xt nitro alıcam eğer alırsam 61k ya
senin sistemde direk ekran kartı alıp da kullanabilirsin fikrimi sorarsan.Hocam sence 6800xt ve ryzrn 7 5700x3d den bu sisteme geçilir mi? 9070xt nitro alıcam eğer alırsam 61k ya
bence her türlü mantıklı. özellikle psu iyi olduğu için.Alıntıyı görüntülebu şekilde almak mantıklı mı sizce?
Ya ben de direkt ekran kartı alıp ddr5 i es geçmeyi planlıyorımda 5070ti lar pahalı, 9070xt de de nitro istiyorum o da 40k oldu kafam çok karıştı.senin sistemde direk ekran kartı alıp da kullanabilirsin fikrimi sorarsan.
sistemi satacaksan geç bence. 30k+ eder senin sistem. ekran kartı fiyatına am5 geçmiş olursun. 7500f bile performansta 5700x3d den daha iyi bir de.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bence her türlü mantıklı. özellikle psu iyi olduğu için.