🔥İndirim Logıtech G PRO X 2 Lightspeed Kablosuz Oyuncu Kulaklığı 10.749 TL !

kuyt5252

80+
Reaksiyon skoru
33
Daha önce kullanmadığım için nası bi kulaklıktır bilmiyorum ama kullananı baya var diye biliyorum yani kötü bi deneyim yaşatıcağını hiç sanmıyorum önceden fiyatı 12 14 bin TL bandında değişiyodu sanki paylaşayım dedim almak isteyenler veya kullananlar varsa deneyimlerini belirtirlerse güzel olur

Daha önce kullanmadığım için nası bi kulaklıktır bilmiyorum ama kullananı baya var diye biliyorum yani kötü bi deneyim yaşatıcağını hiç sanmıyorum önceden fiyatı 12 14 bin TL bandında değişiyodu sanki paylaşayım dedim almak isteyenler veya kullananlar varsa deneyimlerini belirtirlerse güzel olur

10 küsüre hatta 100-200 ucuza satan yerler var. Pazaramaya güvenmeyenler için media marktta 10790 olmasi lazim

Bikaç yıl önce g930 kullandım sesine kalitesine söyleyecek söz yok ama kulaklık düştü menteşesi kırıldı yedek parçası yok servisi aşırı sıkıntılı.Güncel durumunu bilmiyorum ama ben epeyce mağdur oldum. Sahibindende 3d yazıcıyla üretip satıyolardı oradan bulmuştum. Şikayetvarı falan inceleyin de alın bence. Yani kulaklığa bişey olursa elinizde kalabilir.

Bunun yerine Nova Pro Wireless almak daha mantıklı olur diye düşünüyorum. Sonsuz şarj için 2 adet pil ve kontrolcüsü ile gelmesi açısından daha mantıklı.
Katılıyorum, özellikle taksitle alınacaksa bu klasmanda nova pro wireless ilk tercih olmalı.

Ürünle alakalı değil ama logitech servisi rezalet. G733 vee superlight 2 pro mouse kullanıyorum satıp başka markaya geçeceğim artık. Markayla iletişim kurduğumda yardımcı olunmadı ve gayet basit durumlardı.

A9C78D7D-92DB-4630-8F10-BB33DAC6F35C.webp

Merak ettim kendim baktım karşıma ilk çıkan yorum bu. Yedek parça servis desteği konusu gerçekten çok sıkıntılı.

Bu fiyatlara stüdyo kulaklıkları var arkadaşlar, bütçeniz buraya çıkıyorsa oyuncu kulaklığı yazan şeyleri almayın. Stüdyo kulaklığı ve onu besleyecek ses kartı alın.

Alıntıyı görüntüle

Merka ettim kendim baktım karşıma ilk çıkan yorum bu. Yedek parça servis desteği konusu gerçekten çok sıkıntılı.
Aynı durumu ben yaşadım g733 kulaklığımın garantisi bitmesinden kısa süre sonra ses açma kapama scroll u bozuldu. Açma yönünde döndürünce kapanıyor yada masada öyle dururken kendi kendine ses yükseltip alçaltıyordu. Yazdım logitech desteğe yaklaşık 30 dk üründeki sorunu anlatmaya çalıştım en son video çekip gönderdim ve evet bozulmuş dedi :) Daha sonra türkiyede böyle bir hizmetlerinin bulunmadığını parayla olsa bile yardımcı olamaycaklarını söylediler.

Aynı durumu ben yaşadım g733 kulaklığımın garantisi bitmesinden kısa süre sonra ses açma kapama scroll u bozuldu. Açma yönünde döndürünce kapanıyor yada masada öyle dururken kendi kendine ses yükseltip alçaltıyordu. Yazdım logitech desteğe yaklaşık 30 dk üründeki sorunu anlatmaya çalıştım en son video çekip gönderdim ve evet bozulmuş dedi :) Daha sonra türkiyede böyle bir hizmetlerinin bulunmadığını parayla olsa bile yardımcı olamaycaklarını söylediler.
garanti yokken de mi hocam?

Bunun yerine Nova Pro Wireless almak daha mantıklı olur diye düşünüyorum. Sonsuz şarj için 2 adet pil ve kontrolcüsü ile gelmesi açısından daha mantıklı.
Nova pro wireless kullanıyorum kesinlikle öneriyorum 2 pille gelmesi o kadar rahatlatıyor ki anlatamam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,010
Üyeler
187,133
Son üye
Ewnhell
Geri