Sandviç panel çatı güvercin beslenirmi

Sirius Blackw

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,625
Kümes kurma hevesim var teras baya büyük ama üstü kapalı sandviç panel yanları açık.Dedem eski kuşçu olmaz dedi tersledi.Anlayan varsa imkansız mı?

Kümes kurma hevesim var teras baya büyük ama üstü kapalı sandviç panel yanları açık.Dedem eski kuşçu olmaz dedi tersledi.Anlayan varsa imkansız mı?
Bunun sorumluluğunu alabilecek misin ? Her gün evde olman gerek tatile bile gidemezsin çok sıkıntı iş bende iguana ve kaplumbağa var geçen yaz ailem tatile gitti ben hayvanlara bakmak için evde kaldım

Bunun sorumluluğunu alabilecek misin ? Her gün evde olman gerek tatile bile gidemezsin çok sıkıntı iş bende iguana ve kaplumbağa var geçen yaz ailem tatile gitti ben hayvanlara bakmak için evde kaldım
Aile apartmanındayım ilgilenecek insanlar var olmadığım zamanlarda

Çok anlamam ama daha önce besleyen arkadaşlarım olmuştu.
Üstü kapalıysa olmaz. Kuşun kafesteki eşlerini rahat görmesi lazım ve rahatça konabileceği yer lazım. Rüzgar çıkınca , yağmur yağarken o panelin sesinden korkar kuşlar. Zaten sese aşırı hassaslar yavrular ölüp gider.
Çok büyük olmasa da açıklık şart.
Birde cidden aşırı sıkıntılı iş. Bazen kuşların peşinden koşman gerekir. Kafesi temiz tutman , yabancı kuşları kovman gerekir. Kuşlar başka kafeslere gidiyor o yüzden etrafta çok kuşçu varsa 2 güne elinde kuş kalmaz.
Para içinse uğraşılmaz ama severek yapan hasta oluyor bu işe.

Şimdi bu güvercin işi en sakat işlerden biri benim sanayideki usta dükkanın çatısında besliyordu baya 50-60 tane vardı başka birisinin hastalıklı kuşu araya karışmış en az 10 tane kuş ölmüştü o olaydan sonra adam kafayı yedi her gün kuşları sayıyordu bide kuşlar öyle ucuz da değil baya değerli kuşlar bence hiç bulaşma bu işe

Geri