Assassins Creed valhalla Ragnarok editonmu yokta it takes two mu

Ancoda

80+
Reaksiyon skoru
14
Kararsızım şimdi sizce Ragnarok editonmu alayım yoksa normal valhalla + it takes two mu kararsızım ragnarokta parada az gitcek sizce nasıl bir doç 100 TL şu anda Ragnarok yükseltmesi standart ztn var bende it takes two da daha önce oynadım bu arada

Kararsızım şimdi sizce Ragnarok editonmu alayım yoksa normal valhalla + it takes two mu kararsızım ragnarokta parada az gitcek sizce nasıl bir doç 100 TL şu anda Ragnarok yükseltmesi standart ztn var bende it takes two da daha önce oynadım bu arada
İt takes two tek başına oynayamazsın arkdaşınla oynamalısın. Standart edition da işini görür ama para varsa ragnarok al geç bence.

Bence valhalla+ it takes two al zaten DLC baya sıkıcı.

AC oynamayı seviyorsan ve tek kişiysen Valhalla, öbür türlü 2 kişi it takes two daha eğlencelidir.

Kararsızım şimdi sizce Ragnarok editonmu alayım yoksa normal valhalla + it takes two mu kararsızım ragnarokta parada az gitcek sizce nasıl bir doç 100 TL şu anda Ragnarok yükseltmesi standart ztn var bende it takes two da daha önce oynadım bu a
VALHALLA AL REİS

Vallhalla pandemi dönemi çok satsa da, bitirmeye çalışanların en çok küfür ettiği oyun. Gereksiz uzun ve sıkıcı olduğuna dair de sektörden çok video izledim.

Bence AC eski oyunlarını oynamadıysan Odyssey falan bak. Veya başka oyuna yönel. Mesela Ghost Recon serisini önerebilirim hafif RP yaparak haritada keyfine göre harita temizlemek güzel oluyor. Gerçi şimdi baktım ben bunu EG'den almamıştım, dağıtmış olabilirler. Neyse Vallhalla bence bayacaksın boşuna paranı harcama.

Vallhalla pandemi dönemi çok satsa da, bitirmeye çalışanların en çok küfür ettiği oyun. Gereksiz uzun ve sıkıcı olduğuna dair de sektörden çok video izledim.

Bence AC eski oyunlarını oynamadıysan Odyssey falan bak. Veya başka oyuna yönel. Mesela Ghost Recon serisini önerebilirim hafif RP yaparak haritada keyfine göre harita temizlemek güzel oluyor. Gerçi şimdi baktım ben bunu EG'den almamıştım, dağıtmış olabilirler. Neyse Vallhalla bence bayacaksın boşuna paranı harcama.
Evet gereksiz uzun ve tekrarlayan bir oyun. Ac odyssey %100 bitirdim keyif aldim ama valhala baya bitirsemde fulleyemedim asiri sıkıldım.

Ac ye para vermem it takes two arkadasin varsa daha mantikli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,653
Üyeler
186,924
Son üye
Crowley37
Geri