Epicgames hediye listesi paylaşılmış olabilir

RDR2 hala o kadar kolay değil bence, elbet bir gün verecek ama o sene bu sene de değil. :PeepoLeave:
Zaten ben 75TL'ye almıştım. 3 Simit parası...
evet bende bundan bahsetmiştim sonra yok dediler gta 5 de verdiler yok verecek sızıntı falan saçmaladılar. sonra biz kötü oluyoruz imkansız diyince hayır yani oyun zaten senelerdir her sene 400 liraya kadar düşüyor alın birader bu kadar tatava yapmak yerine valla bizim milletimiz bir garip cevap bile verememiş etiketlediğim elemanlar dikkat edersen :D bende sanırım zamanında 120 ye mi ne almıştım

evet bende bundan bahsetmiştim sonra yok dediler gta 5 de verdiler yok verecek sızıntı falan saçmaladılar. sonra biz kötü oluyoruz imkansız diyince hayır yani oyun zaten senelerdir her sene 400 liraya kadar düşüyor alın birader bu kadar tatava yapmak yerine valla bizim milletimiz bir garip cevap bile verememiş etiketlediğim elemanlar dikkat edersen :D bende sanırım zamanında 120 ye mi ne almıştım
Hocam oyunu almakla bitmiyor net olarak TR de GTA 5 alanlar %90 civarı.. Bedava dair ama hesaplar da hile yapıp ban yiyorlar tekrar para vermemek için bedava dileniyorlar. 😅 %10 kesime bir şey demiyorum onlar zaten hala içimiz de sistem zar zor toplayıp oyun alamayan arkadaşlar ya da küçükler oluyor.

Lafın kısası ürün isterse 50 lira olsun bizim beleş tayfa ona bile pahalı der. CP77 gördük. Oyun optimize sorunlu çıktı adamlar düzeltecez dedi o zaman 80 lira bile çok dediler. Fiyat yükselince pişmanlık bu işler böyle ölücü tayfa her yerde 😅😅😂

@furkangorur @Edmond_Dantes eee beyler :D bilmem kaçıncı gün noldu aldınız mı bari rdr2'nizi :D yok bu yorumu atacaktın yok ne alaka alın size kel alaka işte :D daha çok beklersiniz siz rdr2'yi :D
Rdr2 gelecek diye bir şey dedim mi? Adamlar isterse verir dedim. Anne babana selamlar, öpüyorum gözlerinden kardeşim

Rdr2 gelecek diye bir şey dedim mi? Adamlar isterse verir dedim. Anne babana selamlar, öpüyorum gözlerinden kardeşim
sizinkilere selamımı söyleyince bunu verdiler sizin tarafta alışkanlık herhalde :D
7tLVOgGZ_400x400.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iban salla da bari atalım 500 al rdr2 emekliyle zor alır sizin peder :D

Herifler Steam dolara geçti diye seviniyor arkadaş. 8 yıllık oyunu ucuza almış, ee gelecek oyunlar 80 dolar olunca ne yapacaksın seve seve vereceksin o parayı sevinsene şimdi de

Ya Cidden Bu Listenin Gercek Olduguna inanan Insanlar var Saka Gibi ve Liste gercek olmadigi icin epic'e kufur ediyorlar bu oyunalr ne adam akilli oyun ver diye bol kufurlu versiyon tabi Ozelliklede Instagram yorumlarinda falan ya cidden saka gibi

Oncelikle Terraria Epic games'te Yok bile Ne yasiyonuz :monkahmm:
keske Acik baksaydiniz Az

Ayrica Sukredin Bedava oyun veriyor daha ne istiyon begenmiyen gitsin Steam'e yalvarsin 1 numarali oyun platformu olmasina ragmen hic bedava oyun vermedi

Bu senenin başında bu listedeki oyunların neredeyse yarısını para vererek aldım(Hogwarts Legacy, RDR2 dahil). O yüzden umudunuzu kaybetmeyin RDR2 harbiden beleşe verilebilir çünkü bir tek kulağımın arkası kaldı orayı da RDR2 kapacaktır diye düşünüyorum

@furkangorur @Edmond_Dantes arkadaşlar siz ikiniz rdr2 vercek vercek diye çırpınıyordunuz :D niye hala vermedi noldu zortingen şıtrayze oldu sanki bir tık? :D biz vermeyecek diyince de tilt oluyordunuz ne oldu ya ? :D son gün falan verecek değil mi sürpriz falan anlarsınız ya ah ulan :D garibanlığın gözü kör olsun dimi zort :D

Dostlar jurrisc park 2 verildi mi ?

Geri