Asus rt-ax52 pro ax3000 yardım.

methcnnbs

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar bu routeri türk telekomun verdiğin router yerine aldım. gerekli tüm bilgileri girdim wifi ağlarını kurdum. Son işlem wifi ağına bağlandığımda oturum aç uyarısı veriyor. modem arayüzüne giriyorum Wan ip falan atanmış sıkıntı yok. ddns diğer menü var oraya yönlendiriyor. Giriyorum kayıt vs gibi birşeyler söylüyor kayıt olmaya çalışıyorum işleminiz devam ediyor diyor bekletiyor 1 saate yakın bekledim sonuç aynı öyle bekliyor. nedir bu ddns olayı telekomun verdiği routerde de var o özellik ama kapalı. Bağlantı sorunu bundan mı kaynaklanıyor başka birşeyden mi çözemedim bilen biri yardımcı olursa sevinirim.

Vlan id 8-35 veya 35 olarak girdiniz mi?
Şuraya göz adım; kurulum bilgileri var.
https://support.simplybroadband.co.nz/instruction/asus-rt-ax52
35 olarak girmiştim diğer routerdeki bilgiler ışığında. pppoe olarak kurulum yapmıştım ben. Bu otomatik ip işi nasıl oluyor bu routeri gpon cihazindan gelen kabloya bağlandığımızda dediğiniz şekilde otomatik ip kurulumu yaparak kullanabiliyor muyuz.?
ttnetin verdiği kullanıcı adı şifre olmadan nasıl olacak bilgilendirirseniz sevinirim.

Kullanıcı adı ve şifre girmeden çıkış yapamazsınız internet; firmanızdan talep edin.
Gpon gelen ethernet kabloyu Asus'un wan portuna takıp kullanabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,473
Üyeler
186,896
Son üye
Emrecanksz
Geri