4000 TL FPS oyunları için kulaklık tavsiyesi

Stappy

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
4000
Merhaba aklımda HyperX Cloud 3 ve MCHOSE S9 Pro var. Hangisini tercih etmeliyim? Farklı bir öneriniz var mı? Şimdiden teşekkürler.

Merhaba aklımda HyperX Cloud 3 ve MCHOSE S9 Pro var. Hangisini tercih etmeliyim? Farklı bir öneriniz var mı? Şimdiden teşekkürler.
C3 yeterli olur üstüne birde EQ tamamdır

barracuda x.

Mchose S9 PRO alınabilir. Çinliler ₺2.5K üstü kulaklık modellerinde iyi ses veren donanımlar kullanıyor. Yani ses kalitesinden yana da bir sorun yaşamazsın. Alıcı değerleri de iyi duruyor. Ben 28 ms gecikmesi olan H2002BG ile bile pek sorun yaşamıyorum. ATK Mercury alıcısı ile benzer oran söylüyor. O kulaklıkta satışta ama önermem. Hem ağır hem üst malzemesi o ağırlığı çatlamadan taşıyamayacak seviyede. Wraith yerele getirdiği en sorunlu ürün olabilir.

Döviz ile şişen batılı oyuncu kulaklıkların yeni ve iyi modelleri ₺6.5-7K civarından başlıyor. Yani bu bütçelerde batılı firmaların giriş veya orta seviye ürünleri oluyor. Onlardan da Çinli kaliteli alternatiflere göre memnun kalacağını sanmıyorum.

Hyper Cloud 3 sene ortalarında ₺2500-3000 civarına satılıyordu. Bence 3800 alınacak ürünm değil.

Berbat bir kulaklık cuma gunu geldi bugün iadeye vericem ses seviyesi berbat ötesi uygulamaların hepsini kullandım ve bir sürü ayar yaptim ona rağmen hiçbir şekilde seste artma olmadı
steelseries sonar kur. ben öyle kullanıyorum sesler daha güzel oluyor müziklerde falan

Müzikte kalitesi nasıl?
Tak kullan kulaklığı değil. Ben nova 7 kullanıyorum. ekolayzer'ı doğru yapıldığı zaman çok iyi bir kulaklık. Bassları fln çok iyi. Nova 5 öyle midir bilmiyorum.

Geri