AMD SOFTWARE KAYIT ALMA VE PERFORMANS SEKMESİ YOK

Reaksiyon skoru
36
bu nasıl bir problem anlamadım birkaç kez sildim yükledim ama amd software adrenalin programında perfarmans kısmı falan çıkmıyor normal kullanan kişilerin ayarlar sekmesine bastığı yer var sadece bunu nasıl düzeltebilirim undervolt falan yapmak istiyordum.
birkaç video izledim heroyuna ayrı ayar falan yapma ortalam fps falan gösteren kısımlar, kayıt alma kısımları falan yok.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-12-28 201314.webp
    Ekran görüntüsü 2025-12-28 201314.webp
    40.7 KB · Hit: 35
AMD Software: Adrenalin Edition 25.12.1 kullandığım sürüm buymuş

Çok iğrenç bir problem bu ya. Windows kendi kendine driver kuruyor ve amd driver'ının üzerine kuruyor bunu. O yüzden gözükmüyor. Win10 kullanıyorsan regeditten vs yapılıyordu sanırım. Windowsun grafik güncelleştirmelerini kapatıyordun ama ben en son win11e geçerek kurtuldum bu dertten. Umarım faydası olur.

böyle olması lazım değil miydi
1767015880391.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok iğrenç bir problem bu ya. Windows kendi kendine driver kuruyor ve amd driver'ının üzerine kuruyor bunu. O yüzden gözükmüyor. Win10 kullanıyorsan regeditten vs yapılıyordu sanırım. Windowsun grafik güncelleştirmelerini kapatıyordun ama ben en son win11e geçerek kurtuldum bu dertten. Umarım faydası olur.
win11 de kullanıyorum ddu ile tekrar silip güncelleştirme kapatma sekmesine tik atıp yapsam düzelir mi acaba

Denenebilir ama dediğim gibi windows üzerine kendi bir güncelleme yapıyor onun yüzünden bu şekilde oluyor. Temiz kurulum yapmama rağmen defalarca bunu yaşadım.

böyle olması lazım değil miydi
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

win11 de kullanıyorum ddu ile tekrar silip güncelleştirme kapatma sekmesine tik atıp yapsam düzelir mi acaba
Evet DDU yöntemini önerecektim. Bu çoğu kişide çözüm oluyor.

Ama yapmadan önce Windows update üzerinden tüm sürücü güncellemelerini kontrol edin. Özellikle Bluetooth, Wifi adaptörü tarzı şeyler kullanıyorsanız takın. Sonrasında görseldeki ayarları açın ve sürücüleri kontrol edin.

Ayarı açtıktan sonra Windows update taramasını yapın. Taramadan sonra ayrıca tekrar gelişmiş seçeneklere girin ve isteğe bağlı güncelleştirmelerde güncelleme varsa yapın. Yukarıda bahsettiğim harici adaptörlerin güncellemeleri buraya düşüyor.

2025-12-29_16-50.webp

Bundan sonra DDU'dan ayarı kapatıp sürücüyü kaldırın ve yeniden yükleyin.

bu nasıl bir problem anlamadım birkaç kez sildim yükledim ama amd software adrenalin programında perfarmans kısmı falan çıkmıyor normal kullanan kişilerin ayarlar sekmesine bastığı yer var sadece bunu nasıl düzeltebilirim undervolt falan yapmak istiyordum.
birkaç video izledim heroyuna ayrı ayar falan yapma ortalam fps falan gösteren kısımlar, kayıt alma kısımları falan yok.

Driverı kurarken minimal seçip kurmuş olabilirsin, DDU ile driverları temizleyip yeni driver yükle. Ekran kartın Relive desteklemiyor olabilir

9070 XT miş pardon, driver ile alakalı kesin

halloldu yardımcı olduğunuz için teşekkğür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,663
Üyeler
187,952
Son üye
BurHAN98987190
Geri