furkangorur
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,368
Max 16-17bin TL'ye kadar önerileriniz var mı?
öncelikle belirtmeliyim ki %100 bi yokediş sağlamıyor ve sağlamaz da bu tarz ürünler aldığım bilgi kadarıyla.
Başkanım aktif olarak kullanıyorum ve ev halkı da kullanıyor. Erkeğe kadına fark etmez hepsi kullanabilir. 250k atışı var ve tek kişi kullanırsa 10 yıl bile gider. Acısı çok hafif ve uygulaması aşırı kolay. Haftada bir atış yapıyorum ve 3. haftadan itibaren direkt farkı görebiliyorsun. Ama doğu illerinde deli gibi çakması var hatta benim ilk aldığım ürün çakma geldi iade edip yenisini aldım. Satın alırken kesinlikle satıcıya çok dikkat et. Ayrıca gelen ürünün kutusundaki barkodu Philips uygulamasından okutup orijinalliğini kontrol edebiliyorsun. Bunun 400k atışlı olan modellerine de yönelebilirsin, fakat 2-3 kişi kullanacaksanız bu çok rahat işini görür. Sormak istediğin soru olursa sor yardımcı olurum.Max 16-17bin TL'ye kadar önerileriniz var mı?
teşekkürler bu ürünü alacaktım dün. Trendyol-hepsiburada gibi yerlerde resmi satıcı olmadıgı için çakma olacağını düşündüm keza yorumlarda öyleydi.Başkanım aktif olarak kullanıyorum ve ev halkı da kullanıyor. Erkeğe kadına fark etmez hepsi kullanabilir. 250k atışı var ve tek kişi kullanırsa 10 yıl bile gider. Acısı çok hafif ve uygulaması aşırı kolay. Haftada bir atış yapıyorum ve 3. haftadan itibaren direkt farkı görebiliyorsun. Ama doğu illerinde deli gibi çakması var hatta benim ilk aldığım ürün çakma geldi iade edip yenisini aldım. Satın alırken kesinlikle satıcıya çok dikkat et. Ayrıca gelen ürünün kutusundaki barkodu Philips uygulamasından okutup orijinalliğini kontrol edebiliyorsun. Bunun 400k atışlı olan modellerine de yönelebilirsin, fakat 2-3 kişi kullanacaksanız bu çok rahat işini görür. Sormak istediğin soru olursa sor yardımcı olurum.
Philips Lumea Prestige BRI950/00 IPL Lazer Epilasyon Aleti
hocam batık sorunu var kıl dönmesine benzer bir şey çıkıyor koltuk altında şişiyor patlıyor geri düzeliyor. 1 ay sonra tekrar çıkıyor. Sürekli pc başında çalıştıgım için ve kilo dan dolayı böyleymiş. Epilasyon kesin çözüm olduğu için yeter diyip 6 taksitle Bri950 aldımMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
öncelikle belirtmeliyim ki %100 bi yokediş sağlamıyor ve sağlamaz da bu tarz ürünler aldığım bilgi kadarıyla.
Kıl kökleri zayıfladı ve uzamaları yavaşladı ayrıca uzayanları bile bir süre sonra çekince eline geliyor acısız şekilde kökler zayıfladığı için..