Lazer Epilasyon Önerisi

TeknoLore

80+
Reaksiyon skoru
101
Arkadaşlar merhaba, daha önce 2 farklı yere lazer epilasyona gittim fakat istediğim sonucu bir türlü alamadım. Vücudum aşırı kıllı özellikle sırtımdaki ve ensemdeki kıllardan rahatsız oluyorum. Daha önce Lazer Epilasyona gidip de sonuç alan varsa bana yer tavsiyesinde bulunabilir mi? Yer tavsiyesi dışında (sanırım birkaç çeşit lazer cihazı varmış) lazer cihazının nasıl olması gerektiği konusunda da bilgilendirebilir misiniz. 2 Kere gittim ve sonuç alamadığım için bu sefer nispeten iyi sonuç almak istiyorum.

bazı cihazlar dökülmede aşırı etkili olup çıkardığı ışınlarla çıkmayan bölgelerde çıkma ihtimali doğuruyor o yüzden cihazları genel olarak araştırsan iyi olur benim cihaz bilgim o kadar iyi değil ama şöyle bir öneride bulunayım sana fiyata sakın aldanma ben de sırt ve göğüs için bi yeregidiyorum önceki er 2000 dedi şimdi ki yer 6k dedi herhalde daha iyidir dedim hayır değil daha kötü sonuç veriyor ve şikayet edicem hatta sadece yapman gereken lazerden çıktıktan sonra 12 saat duş almamak lazerden 7 gün sonra her duş öncesi vücudu ıslatmadan önce kabak lif ile lazer bölgelerini kazı sonra duş esnasında bi kere daha yap ve lazerden 12 saat sonra vücuda nemlendirici sür

bazı cihazlar dökülmede aşırı etkili olup çıkardığı ışınlarla çıkmayan bölgelerde çıkma ihtimali doğuruyor o yüzden cihazları genel olarak araştırsan iyi olur benim cihaz bilgim o kadar iyi değil ama şöyle bir öneride bulunayım sana fiyata sakın aldanma ben de sırt ve göğüs için bi yeregidiyorum önceki er 2000 dedi şimdi ki yer 6k dedi herhalde daha iyidir dedim hayır değil daha kötü sonuç veriyor ve şikayet edicem hatta sadece yapman gereken lazerden çıktıktan sonra 12 saat duş almamak lazerden 7 gün sonra her duş öncesi vücudu ıslatmadan önce kabak lif ile lazer bölgelerini kazı sonra duş esnasında bi kere daha yap ve lazerden 12 saat sonra vücuda nemlendirici sür
denilenleri ben de hep uyguladım ama onlar da sonuca pek etki etmiyor maalesef

kanka 2 kere gidip bitmesini beklemiyon inşallah
zaten 8 10 sean satıyorlar anca öyle azalma oluyorr

kanka 2 kereden kastım toplam 20 seanstan fazla zaten yani 2 kere seanslarımı doldurdum

ücret ler hakında bilgisi olan varmı

philips lumea 950 aldık yeni sağlam cihaz ele kaliteli geliyor fiyat tabii biraz pahalı ama neye göre? kaç seans gideceksin lazere oraya verdiğin parayı sayarsın , ürünü taksitli alırsın bir de. Kaç seansta ne etki olur onları bilmem cihaz önerdim sadece bir yerlere gitmekten iyidir

Geri