Yardım Sapphire 6900XT Ekran kartı için TAMİRCİ önerisi

VactorX

80+
Reaksiyon skoru
83
Sapphire Nitro 6900xt ekran kartım arızalı Ankara da TKA Bilişim adlı firmaya götürdüm kısa devre arızası olduğunu söylediler ve 6000tl ücret çıkardılar. İnternette bazı yorumları görünce onlara yaptırmadım. Türkiye de bu işi daha uyguna ve kaliteli yapan tamirci var mıdır? Profix Elektronik diye bir yer var İstanbul da 3000-4000tl arasına tamiri yapılabilir diyor sizce bu firma güvenilir mi veya daha iyisi var mı?

Sapphire Nitro 6900xt ekran kartım arızalı Ankara da TKA Bilişim adlı firmaya götürdüm kısa devre arızası olduğunu söylediler ve 6000tl ücret çıkardılar. İnternette bazı yorumları görünce onlara yaptırmadım. Türkiye de bu işi daha uyguna ve kaliteli yapan tamirci var mıdır? Profix Elektronik diye bir yer var İstanbul da 3000-4000tl arasına tamiri yapılabilir diyor sizce bu firma güvenilir mi veya daha iyisi var mı?

BABUS O kartın fiyatı ne
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bence yaptır kartı sonra anlamayan birine sat kart değiştir tamirli kart kullanma sağlıklı olmuyor geri bozulur 1 seneye falan

BABUS O kartın fiyatı ne
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bence yaptır kartı sonra anlamayan birine sat kart değiştir tamirli kart kullanma sağlıklı olmuyor geri bozulur 1 seneye falan
Verdiği akla bak anlamayan birine satacakmış ahlak öğreten olmuyor mu la size? Annen baban da mı öğretmiyor

Verdiği akla bak anlamayan birine satacakmış ahlak öğreten olmuyor mu la size? Annen baban da mı öğretmiyor

babus dlaga mı geciyorsun anlamayan birine tamir görmedi diye sat demedik anlayan adama satsa 3k 5k fiyat düşecek anlamayan adama satsın onunda isi gorulsun 3-5k değilde 1-2k fiyat düşsün büyük bir arızası vs de yok sonucta

1 seneye bozulur diye anlamayan birine sat diyen bir zihniyet yarın bir gün aldığı ürünle ilgili sorunu olursa firma da aynı benim kafandanmis yahu diyip gülüp geçmeli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,112
Üyeler
187,450
Son üye
BedirhanAyd
Geri