Akvaryum Kasa Karşılaştırması

Reaksiyon skoru
71
Selam kıymetli arkadaşlar.
Sizlere yeni almayı düşündüğüm akvaryum kasa hakkında fikir danışmak için yazıyorum.
Konu belli 8kya kadar bütçe var akvaryum kasa alıcam siyah konsept olacak rgbsiz veya çok az rgbli. 3 model arasında kaldım sizce hangisini almak mantıklı ? daha iyi alternatif var mı bildiğiniz?

ilk model

ikinci model

üçüncü model

Sizlere yeni almayı düşündüğüm akvaryum kasa hakkında fikir danışmak için yazıyorum.
Konu belli 8kya kadar bütçe var akvaryum kasa alıcam siyah konsept olacak rgbsiz veya çok az rgbli. 3 model arasında kaldım sizce hangisini almak mantıklı ? daha iyi alternatif var mı bildiğiniz?

ilk model

ikinci model

üçüncü model
hemen alınmayacak ise h9 flow large a bakabilirsiniz fiyatı düşebilir onun haricinde ben de bu üçlü arasından h6 flow u tercih ettim tabi benim kasam beyaz RGB lerde beyaz olunca çok güzel duruyor onun haricinde kasa havalandırmasıda çok iyi sevmediğim yönü ise 1. si arka kısım kablolama için pek iyi değil altta ki 2x140 fan desteği görüntüyü biraz bozuyor gibi ama havalandırma açısından iyi kasanın üst tarafına kalın radyatörlü soğutucular takamıyorsunuz en fazla 30mm olcakti sanırsam onun haricinde mükemmel kısa bi kasa tanıtımı xd

hemen alınmayacak ise h9 flow large a bakabilirsiniz fiyatı düşebilir onun haricinde ben de bu üçlü arasından h6 flow u tercih ettim tabi benim kasam beyaz RGB lerde beyaz olunca çok güzel duruyor onun haricinde kasa havalandırmasıda çok iyi sevmediğim yönü ise 1. si arka kısım kablolama için pek iyi değil altta ki 2x140 fan desteği görüntüyü biraz bozuyor gibi ama havalandırma açısından iyi kasanın üst tarafına kalın radyatörlü soğutucular takamıyorsunuz en fazla 30mm olcakti sanırsam onun haricinde mükemmel kısa bi kasa tanıtımı xd
ozaman h6 flowu elemem gerekiyor. eleştiriler benim için çok kıymetli .yaşadığınız olumsuz deneyimler beni caydıracak seviyede. 360mm sıvı soğutma almayı da düşünüyorum. kalınlığını hesaba katıp araştırmak kısıtlayacağından keyif vermez. diğer iki model de yoğunlaşaym ben ozaman. H9 flow da çok düz geldi tasarımı ondan pek yanaşmadım onu eklemeye

ilk model

ikinci model

üçüncü model
msi deler geçer

ozaman h6 flowu elemem gerekiyor. eleştiriler benim için çok kıymetli .yaşadığınız olumsuz deneyimler beni caydıracak seviyede. 360mm sıvı soğutma almayı da düşünüyorum. kalınlığını hesaba katıp araştırmak kısıtlayacağından keyif vermez. diğer iki model de yoğunlaşaym ben ozaman. H9 flow da çok düz geldi tasarımı ondan pek yanaşmadım onu eklemeye
benim kasayı alma amacım hem dediğiniz gibi sade olması görüntü açısından ve hava sirkülasyonunun da iyi olması soğutucu konusunda öneri istediğimde sürekli arctic falan geldiği için zor olmuştu
lt720
coreliquod a13
lian LI Galahad II
h150i elite capellix xt gibi soğutuculara bakabilirsiniz

arctic sığıyor h6 flow'a ramlerin çok büyük değilse he bir de ana kartın soğutucuları büyük olmaması gerekiyor.

benim kasayı alma amacım hem dediğiniz gibi sade olması görüntü açısından ve hava sirkülasyonunun da iyi olması soğutucu konusunda öneri istediğimde sürekli arctic falan geldiği için zor olmuştu
lt720
coreliquod a13
lian LI Galahad II
h150i elite capellix xt gibi soğutuculara bakabilirsiniz
msi veya corsair düşünüyordum ben de sıvı soğutucu olarak. dediğiniz modeller de işimi görecek cinsten ben ozaman tekrardan ekliyim listeme nzxtyi :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

msi deler geçer
benimde gönlüm msi a kayıyor ne yalan söyliyim ^^

bir ay öncesine kadar h6 flow kullanıyordum bütün fan yerlerini doldurmuştum ve çok estetik duruyordu. hava akışından da memnundum şu an farklılık olsun diye normal mesh bir kasa kullanıyorum, sıcaklım değerlerim h6 flow a göre 5-6 derece arttı gibi duruyor.

asus kasayı bilmem ama msi olanı h6 flow ile yan yana inceledim ve kararım h6 flowdan yana olmuştu bilgin olsun.

Ekler

• kasa.webp
    kasa.webp
    74.3 KB · Hit: 25
arctic sığıyor h6 flow'a ramlerin çok büyük değilse he bir de ana kartın soğutucuları büyük olmaması gerekiyor.
görüntünün içine ediyor ve bu çoğu anakart ile mümkün değil sırf arctic için anakart mı aramak gerekiyor

ramlerim gskill ripjaws s5 . anakartta msi MSI PRO B650-A WIFI

bir ay öncesine kadar h6 flow kullanıyordum bütün fan yerlerini doldurmuştum ve çok estetik duruyordu. hava akışından da memnundum şu an farklılık olsun diye normal mesh bir kasa kullanıyorum, sıcaklım değerlerim h6 flow a göre 5-6 derece arttı gibi duruyor
h6 flow kullanıcısı baya var sanırım forumda. akvaryum kasayı ilk defa kullanıcam bende. biraz görüntü olsun diye istiyorum acıkcası. black design hesabı.

msi veya corsair düşünüyordum ben de sıvı soğutucu olarak. dediğiniz modeller de işimi görecek cinsten ben ozaman tekrardan ekliyim listeme nzxtyi :D

benimde gönlüm msi a kayıyor ne yalan söyliyim ^^
kasayı gördüğümden beri en iyi kasa budur ben bi parayı bulupta alamadım. Zengin olursam ilk işim bu kasayı almk, Corsair de fanları horoz gibi ötüyor bi müddetten sonra

mag pano bu 2 liyi çak geç.

ramlerim gskill ripjaws s5 . anakartta msi MSI PRO B650-A WIFI

h6 flow kullanıcısı baya var sanırım forumda. akvaryum kasayı ilk defa kullanıcam bende. biraz görüntü olsun diye istiyorum acıkcası. black design hesabı.
bende kullanan birçok kişi gördüm forumda. bence kaliteli de bir kasa.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,012
Üyeler
187,137
Son üye
zwezda01
Geri