Çözüldü✓ Kablolamada sıkıntı yaşıyorum yardım

0ptimuss

80+
Reaksiyon skoru
2
İyi akşamlar forumdaşlarım. 7800x3d ve x870 tomahawk anakartım var. Kasaya montaj yaprığımda cpu kablosunun çentiği soğutma radyatorun dolayı sığmıyor. Bu işlemci için sadece 8 pini takmam ywterli olur mu yoksa başka bir hal çaresine mi bakmam lazım şimdiden teşekkür ederim

Ekler

• 1000061886.webp
    1000061886.webp
    1.5 MB · Hit: 35
  • 1000061887.webp
    1000061887.webp
    1.5 MB · Hit: 34
İyi akşamlar forumdaşlarım. 7800x3d ve x870 tomahawk anakartım var. Kasaya montaj yaprığımda cpu kablosunun çentiği soğutma radyatorun dolayı sığmıyor. Bu işlemci için sadece 8 pini takmam ywterli olur mu yoksa başka bir hal çaresine mi bakmam lazım şimdiden teşekkür ederim
CPU soketi köşeye denk geldiği için en başta takmak gerekiyor onu.
Hata yaparak öğreniyoruz bişeyler.
Radyatörün vidalarını çıkar, öyle tak. 15 dk kaybedersin en fazla.

Yok hocam radyatörün köşesine denk geliyor çentik söktüm önce kabloyu taktım yine kurtarmıyor maalesef

Yok hocam radyatörün köşesine denk geliyor çentik söktüm önce kabloyu taktım yine kurtarmıyor maalesef
Radyatorun kaydirma payı yok mu hiç ya. Tek soket kurtarır aslında

Hiç yok ahmet hocam .Eski kasaya koyayım dedim ya kasanın üst kısmına yeni delik açacağım fanları vidalamak için ya da kullanılabiliyorsa 8 pin kullanacağım ya da kasanın üstünü yamultacağım😂
Radyatorun kaydirma payı yok mu hiç ya. Tek soket kurtarır aslında

Hiç yok ahmet hocam .Eski kasaya koyayım dedim ya kasanın üst kısmına yeni delik açacağım fanları vidalamak için ya da kullanılabiliyorsa 8 pin kullanacağım ya da kasanın üstünü yamultacağım😂
Tek 8 pin yeterli gücü verecektir ona sıkıntı yapma

Geçici olarak kullanırsın ama sadece geçici en kısa zamanda diğerini de takman lazım tam performans almak istersen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,124
Üyeler
187,453
Son üye
meeptt
Geri