furkangorur
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,367
SSF model olmadıgı için gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. Şuan bu model dışında en ucuz 5080 64k )
Garanti ve akbank için peşin fiyatına 6 taksit.
Fiyatı değil de taksit olayı güzelmiş.
SSF model olmadıgı için gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. Şuan bu model dışında en ucuz 5080 64k )
Garanti ve akbank için peşin fiyatına 6 taksit.
Alıntıyı görüntüle
Şuan için 64 değil de 128gb ram parası64gb ram parası
fiyatı neden kötü merak ettimFiyatı değil de taksit olayı güzelmiş.
Genel olarak 5080 lerin fiyatı kötü senin açtığın gönderi ile bağımsız.fiyatı neden kötü merak ettim
Lansman fiyatlarıyla çıkış 45k değil miydi . Öyle hatırlıyorumGenel olarak 5080 lerin fiyatı kötü senin açtığın gönderi ile bağımsız.
53 diye hatırlıyorum lansman fiyatını. Hazirana kadar 47-49 görüyordu gaming gecelerinde her hafta. 45 neredeyse hiç görmedim desem yeridir.Lansman fiyatlarıyla çıkış 45k değil miydi . Öyle hatırlıyorum
Suan bellek krizinde 60k ve üstü fazla para gözükmüyor.
Ama sen performans olarak 60k etmez diyorsanız o konuda haklı olabilirsiniz. Üzerine biraz daha çık 4090 al![]()
53 diye hatırlıyorum lansman fiyatını. Hazirana kadar 47-49 görüyordu gaming gecelerinde her hafta. 45 neredeyse hiç görmedim desem yeridir.
Bir hafta gainward bir hafta colorful 49-47 geliyordu bayağı takip ediyorduk. Haziran bittikten sonra o da gelmemeye başladı +50 yazdı hep. Zaten yurtdışı 999$ msrp ise bizde 1300$ msrp oluyor direkt. 4000 serisi de böyleydi.Gainward 50k gördü taban daha altına inen olmadı diye hatırlıyorum. Olduysa da 48-49k
Hocam sff ne oluyor ? Yani olmaması nasıl bir avatanj sağlıyor veya olması durumunda sorun nedir ?SSF model olmadıgı için gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.