Rotangar
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,105
Arkadaşlar selam , Şuanda sistemimde Ryzen 5 5600 islemci ve stok amd fani var.Frisby venom kasa ve kendi icinde gelen frisby 650w psu var.Msi gtx 1650 super gaming x var.3200mhz 2x16 32gb ram .Anakartim asus prime b 550 plus anakartimdan asiri memnunum şuan Am5 sistemede gecmek istemiyorum islemci masrafi olucak anakart masrafi olucak vesaire.Ekran kartimi yukseltmek istiyroum.Ya Rtx 5060 8gb alıcam yada 2. El 3080ti alicam.3080ti daha mantikli geliyor ancak bu seferde 2k ya gecmem lazim.Viewsonic xg2405 1080p 144hz 1ms monitorum var.
Komple sistemi yenilemem gereksiz bi masraf olucak.R5 5600 2k da 3080ti yı besleyebilir diye biliyorum çok fazla darboğaz olmayacaktır.O yüzden şimdiki düşüncem 2k 27 inç ips bi monitör alıp psu mu 750 watt a yükseltmek.Sistemi sıfır toplamıştım 4 5 yıl falan oldu frisby psu nasıl hiç problem yaratmadan bugüne getirdi beni bilmiyorum ama şansımı daha fazla zorlamamak için psu yu değiştiricem.İşlemciyede fan veya sıvı soğutma almayı düşünüyorum.Siz ne düşünüyorsunuz hertürlü öneriye açığım monitör , psu ve soğutma için vesaire model önerilerinede açığım. Teşekkürler
Komple sistemi yenilemem gereksiz bi masraf olucak.R5 5600 2k da 3080ti yı besleyebilir diye biliyorum çok fazla darboğaz olmayacaktır.O yüzden şimdiki düşüncem 2k 27 inç ips bi monitör alıp psu mu 750 watt a yükseltmek.Sistemi sıfır toplamıştım 4 5 yıl falan oldu frisby psu nasıl hiç problem yaratmadan bugüne getirdi beni bilmiyorum ama şansımı daha fazla zorlamamak için psu yu değiştiricem.İşlemciyede fan veya sıvı soğutma almayı düşünüyorum.Siz ne düşünüyorsunuz hertürlü öneriye açığım monitör , psu ve soğutma için vesaire model önerilerinede açığım. Teşekkürler