biraz küçük gibi geldi içi bana.
b650-p ydı sanırsam bu kullanılan anakart
listeye eklendi. Yüksek ihtimal msi alırım zaten soğutmayı. Msi sistem gibi dizilmiş olu hem ^^ bakalım.kasayı gördüğümden beri en iyi kasa budur ben bi parayı bulupta alamadım. Zengin olursam ilk işim bu kasayı almk, Corsair de fanları horoz gibi ötüyor bi müddetten sonra
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
MSI MAG CORELIQUID I360 WHITE 360 mm Beyaz Sıvı İşlemci Soğutucusu : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI MAG CORELIQUID I360 WHITE 360 mm Beyaz Sıvı İşlemci Soğutucusu : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
mag pano bu 2 liyi çak geç.
yarın fotoğraf atarım size RGB kapalı bir şekilde atarım RGB ler patlamış hepbiraz küçük gibi geldi içi bana.
çok düz olmasın istiyorum aslında. Biraz farklı bir açı da olsa fena olmaz.Bu tasarım hoşuna gidiyorsa bunu al. Ben de az rgbli olsun diye seçtim.
Bende H6 flow kullanıyorum menunum. Tek sorunu toz filtresi yok. Her hafta en azından ıslak mendille tozunu almak lazım veyahut sonradan toz filtresi eklemek lazım.Selam kıymetli arkadaşlar.
Sizlere yeni almayı düşündüğüm akvaryum kasa hakkında fikir danışmak için yazıyorum.
Konu belli 8kya kadar bütçe var akvaryum kasa alıcam siyah konsept olacak rgbsiz veya çok az rgbli. 3 model arasında kaldım sizce hangisini almak mantıklı ? daha iyi alternatif var mı bildiğiniz?
ilk model
MSI MAG PANO 100R PZ Temperli Cam 3x120mm 1x120mm ARGB Fan ATX Panoramik Gaming Bilgisayar Kasası : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI MAG PANO 100R PZ Temperli Cam 3x120mm 1x120mm ARGB Fan ATX Panoramik Gaming Bilgisayar Kasası : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
ikinci model
ASUS TUF GT502 HORIZON SINIRSIZ PANORAMİK TASARIM, YÜKSEK HIZDA USB TİP-C, ALETSİZ SÖK TAK YAN PANELLER VE ÖNCEDEN MONTE EDİLMİŞ 4 ADET ARGB FAN. : Amazon.com.tr: Elektronik
ASUS TUF GT502 HORIZON SINIRSIZ PANORAMİK TASARIM, YÜKSEK HIZDA USB TİP-C, ALETSİZ SÖK TAK YAN PANELLER VE ÖNCEDEN MONTE EDİLMİŞ 4 ADET ARGB FAN. : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
üçüncü model
hocam on panelde kosede neden beyaz serit var resimlerinde direkt duz cam gibi gorunuyorduGt 502 güzel onunla sistem toplamıştık bir danışanıma
Neresi tam olarak anlamadımKiymetli yorumlariniz icin cok tesekkur ederim arkadaslar . Suan yuzde 70 msi alicam gibi duruyor . Biraz daha arastirip videolar izleyip net karar vericem. Bilgisayar bilesenlerimde genel olarak msi anakart ekran karti vs. Ondan dolayi msi daha tatli durur gibi. Degerli yorumlariniz icin cok tesekkur ederim tekrardan
hocam on panelde kosede neden beyaz serit var resimlerinde direkt duz cam gibi gorunuyordu
Bu gorselde tam bize yakin olan ve iki camin birlestigi kisim duz cam seklinde. Yani beyaz serit gibi kisim yok. Sizdeki gonderinin ucuncu resimde ise o kosede de beyaz serit gorunuyor. Cerceve gibi durmus yani. O farkli geldiNeresi tam olarak anlamadım
Butceyi cok da zorlamak istemiyorum hocam ya daha 360mm sivi sogutma da alicam. Ondan dolayi kisitli tururyorum biraz. Birde nedendir bilmiyorum ama lianli markasina hic icim piyasaya ciktigindan beri. Garip bir gicik var icimde o markaya karsiBence MSI alma bende indirime girmişken almıştım MSI MAG Pano 100R PZ modelini Amazon'dan büyük bir heves ile montajını tamamladım ve ön panelde ki temperli cam patladı ortada hiç bir şey yokken bu işin üstadı eğer bütçe sorunu yoksa Lian Li O11 Vision Compact alın geçin.
İki modeli var birde gt 502 plus onda da fan var Google da bak orada da şerit gözüküyorBu gorselde tam bize yakin olan ve iki camin birlestigi kisim duz cam seklinde. Yani beyaz serit gibi kisim yok. Sizdeki gonderinin ucuncu resimde ise o kosede de beyaz serit gorunuyor. Cerceve gibi durmus yani. O farkli geldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Butceyi cok da zorlamak istemiyorum hocam ya daha 360mm sivi sogutma da alicam. Ondan dolayi kisitli tururyorum biraz. Birde nedendir bilmiyorum ama lianli markasina hic icim piyasaya ciktigindan beri. Garip bir gicik var icimde o markaya karsi![]()