Akvaryum Kasa Karşılaştırması

Bu tasarım hoşuna gidiyorsa bunu al. Ben de az rgbli olsun diye seçtim.

Ekler

• lkian li .webp
    lkian li .webp
    248.8 KB · Hit: 32
biraz küçük gibi geldi içi bana.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kasayı gördüğümden beri en iyi kasa budur ben bi parayı bulupta alamadım. Zengin olursam ilk işim bu kasayı almk, Corsair de fanları horoz gibi ötüyor bi müddetten sonra

mag pano bu 2 liyi çak geç.
listeye eklendi. Yüksek ihtimal msi alırım zaten soğutmayı. Msi sistem gibi dizilmiş olu hem ^^ bakalım.

Selam kıymetli arkadaşlar.
Sizlere yeni almayı düşündüğüm akvaryum kasa hakkında fikir danışmak için yazıyorum.
Konu belli 8kya kadar bütçe var akvaryum kasa alıcam siyah konsept olacak rgbsiz veya çok az rgbli. 3 model arasında kaldım sizce hangisini almak mantıklı ? daha iyi alternatif var mı bildiğiniz?

ilk model

ikinci model

üçüncü model
Bende H6 flow kullanıyorum menunum. Tek sorunu toz filtresi yok. Her hafta en azından ıslak mendille tozunu almak lazım veyahut sonradan toz filtresi eklemek lazım.

Son düzenleme:
Kesinlikle MSI, yeni nesil bir kasa. PZ serisi (project zero) anakart bağlantıları arkadan da yapılabiliyor. Destekliyor. Şimdi ya da ilerde kablolar görünmesin temiz bir görüntü olsun diye, arkadan bağlantı destekli bir anakart alırsanız kasa da uyumlu olacak. Böylece bağlantılar arkaya gidince öndeki yerlere soğutma blokları gelecek ve daha temiz, serin ve cool bir görünüm elde edersiniz.

20251130_132444.webp

Msi geniş, ferah ve dolu bir kasa. Ben de çok araştırdım alırken. Gerek dahili argb kontrolcüsü, gerek anakart destek çeşitliliği, fazlaca ssd hdd bağlama bölümleri, usb ve tuşların konumu, heryanı toz filtresi, kolayca tüm kapakların sökülüp takılması vs vs derken her şey düşünülmüş. Keyifle kullanıyorum hocam ☺️

Kiymetli yorumlariniz icin cok tesekkur ederim arkadaslar . Suan yuzde 70 msi alicam gibi duruyor . Biraz daha arastirip videolar izleyip net karar vericem. Bilgisayar bilesenlerimde genel olarak msi anakart ekran karti vs. Ondan dolayi msi daha tatli durur gibi. Degerli yorumlariniz icin cok tesekkur ederim tekrardan 😍
Gt 502 güzel onunla sistem toplamıştık bir danışanıma

hocam on panelde kosede neden beyaz serit var resimlerinde direkt duz cam gibi gorunuyordu

Kiymetli yorumlariniz icin cok tesekkur ederim arkadaslar . Suan yuzde 70 msi alicam gibi duruyor . Biraz daha arastirip videolar izleyip net karar vericem. Bilgisayar bilesenlerimde genel olarak msi anakart ekran karti vs. Ondan dolayi msi daha tatli durur gibi. Degerli yorumlariniz icin cok tesekkur ederim tekrardan 😍

hocam on panelde kosede neden beyaz serit var resimlerinde direkt duz cam gibi gorunuyordu
Neresi tam olarak anlamadım

Bence MSI alma bende indirime girmişken almıştım MSI MAG Pano 100R PZ modelini Amazon'dan büyük bir heves ile montajını tamamladım ve ön panelde ki temperli cam patladı ortada hiç bir şey yokken bu işin üstadı eğer bütçe sorunu yoksa Lian Li O11 Vision Compact alın geçin.

Neresi tam olarak anlamadım
Bu gorselde tam bize yakin olan ve iki camin birlestigi kisim duz cam seklinde. Yani beyaz serit gibi kisim yok. Sizdeki gonderinin ucuncu resimde ise o kosede de beyaz serit gorunuyor. Cerceve gibi durmus yani. O farkli geldi

Bence MSI alma bende indirime girmişken almıştım MSI MAG Pano 100R PZ modelini Amazon'dan büyük bir heves ile montajını tamamladım ve ön panelde ki temperli cam patladı ortada hiç bir şey yokken bu işin üstadı eğer bütçe sorunu yoksa Lian Li O11 Vision Compact alın geçin.
Butceyi cok da zorlamak istemiyorum hocam ya daha 360mm sivi sogutma da alicam. Ondan dolayi kisitli tururyorum biraz. Birde nedendir bilmiyorum ama lianli markasina hic icim piyasaya ciktigindan beri. Garip bir gicik var icimde o markaya karsi :D

Ekler

• IMG_4514.webp
    IMG_4514.webp
    117.9 KB · Hit: 12
Bu gorselde tam bize yakin olan ve iki camin birlestigi kisim duz cam seklinde. Yani beyaz serit gibi kisim yok. Sizdeki gonderinin ucuncu resimde ise o kosede de beyaz serit gorunuyor. Cerceve gibi durmus yani. O farkli geldi

Butceyi cok da zorlamak istemiyorum hocam ya daha 360mm sivi sogutma da alicam. Ondan dolayi kisitli tururyorum biraz. Birde nedendir bilmiyorum ama lianli markasina hic icim piyasaya ciktigindan beri. Garip bir gicik var icimde o markaya karsi :D
İki modeli var birde gt 502 plus onda da fan var Google da bak orada da şerit gözüküyor

Geri