❌İndirim Bitti! Philips Evnia SPK9618B/38 Kablosuz Gaming Mouse 1999 TL

xary07

80+
Reaksiyon skoru
7
Alınır mı? muadil olarak önerebileceğiniz başka ürün var mı?

Ben SPK9718'ini aldım bunun bir üst modelini 1 ay oldu olmadı memnunum alınır diyebilirim. Şu anda muadil olarak buna muadil vardır tabii ki ama marka Philips

Marka'nın Philips olması onun fason üretim olduğunu değiştirmiyor. Lenovo'nun çevre birim markası da fason üretim mesela. Marka algısına göre fare alıyorsanız Steelseries veya Logitech yönelin.

Fason üretimlerde farklı fabrikalara muhtaç markalarda genellikle üç mod ve şu çirkin alıcı yuvası oluyor. Oyun odaklı ve Çinlilerin yerel ekipmanlarında bu tarz herkese satayım kafası olmadığından, olabilecek en optimize seviyede geliştiriyorlar.

Oyun farelerinde bluetooth gerek yok. Genel tüketici alsın diye dolu dolu gösterme tamamen. Logitech gibi kendine özel sensör vb. yapan batılı pek firma yok. Aynı şeyi Philips yapar mı hiç sanmıyorum. Burada da adımız olsun diye ürettirip satıyorlar. Baktılar müşteri memnun değil 1-2 yıl sonra bu sektörü de salarlar.

2025-12-30_14-20.webp

Marka'nın Philips olması onun fason üretim olduğunu değiştirmiyor. Lenovo'nun çevre birim markası da fason üretim mesela. Marka algısına göre fare alıyorsanız Steelseries veya Logitech yönelin.

Fason üretimlerde farklı fabrikalara muhtaç markalarda genellikle üç mod ve şu çirkin alıcı yuvası oluyor. Oyun odaklı ve Çinlilerin yerel ekipmanlarında bu tarz herkese satayım kafası olmadığından, olabilecek en optimize seviyede geliştiriyorlar.

Oyun farelerinde bluetooth gerek yok. Genel tüketici alsın diye dolu dolu gösterme tamamen. Logitech gibi kendine özel sensör vb. yapan batılı pek firma yok. Aynı şeyi Philips yapar mı hiç sanmıyorum. Burada da adımız olsun diye ürettirip satıyorlar. Baktılar müşteri memnun değil 1-2 yıl sonra bu sektörü de salarlar.

Alıntıyı görüntüle
https://rationalkeys.com.tr/tr/a5-series-wireless-mouse bu alınır mı hocam ?

Bu mauslar hep aynı galiba. Çinde üretilip marka baslıyor. Aynı tasarımdan bir sürü farklı marka var.
İçindeki çip ve sensörler aynı bence tasarım, kalıp ve malzeme kalitesi olarak farklılaşıyor bana kalırsa birde kimin markası daha bilindik ve yaygınsa o marka alıp başını gidiyor

Alıntıyı görüntüle
Philips zaten fason üretim yaptırıyor birçok alanda

Geri