Yurtdışı iphone 17 nereden alınır?

Hocam çift sim mi aldınız?
evet çift fiziksel, aslında işime geldi e sim ile uğraşmama gerek kalmadı, ama yurtdışına çıkınca e sim kolay olacaktı o sıkıntı oldu biraz da trade ile değişirim heralde bilemedim apple intelligence dışında bi eksiği yok gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nereden aldığınızı söylerseniz başka biri farkında olur
mahalledeki telefoncudan aldımda seri numarasından belli oluyormuş çin modellerin sonunda c/ha gibi bi şey yazıyor

evet çift fiziksel, aslında işime geldi e sim ile uğraşmama gerek kalmadı, ama yurtdışına çıkınca e sim kolay olacaktı o sıkıntı oldu biraz da trade ile değişirim heralde bilemedim apple intelligence dışında bi eksiği yok gibi

mahalledeki telefoncudan aldımda seri numarasından belli oluyormuş çin modellerin sonunda c/ha gibi bi şey yazıyor
Satman kolay olur çok takılacak konu değil. Sadece bazı kurnaz abilerimiz pilleri değiştiriyor. Gerçekten hiçbir şekilde değiştirildiğini anlamıyorsun o biraz can sıkıcı.

Satman kolay olur çok takılacak konu değil. Sadece bazı kurnaz abilerimiz pilleri değiştiriyor. Gerçekten hiçbir şekilde değiştirildiğini anlamıyorsun o biraz can sıkıcı.
cihazda bi sorun yok gibi pili baya iyi gidiyor kutusunu ben açmıştım ek kontrol varsa yaparım ama

düz 41kya aldım daha ucuzada vardı sahibinden de ama amerikan modelmiş hiç uğraşmak istemedim

evet istanbul
Hocam sice değer mi, 8 ay dolunca ne yapmayı planlıyorsunuz?

Hocam sice değer mi, 8 ay dolunca ne yapmayı planlıyorsunuz?
evden çalışıyorum o yüzden benim için pek sorun değil + yedek telefonum var

+ yurtdışına çıktığım vakit oradan hat almayı planlıyorum yurtdışı hat takarsanız kayıt yaptırmanıza gerek kalmıyor o tarz bi şey yapacağım büyük ihtimal ama olmazsada sorun değil benim için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,151
Üyeler
187,000
Son üye
Mehmet2134
Geri