3 monitör arasında kaldım ve karar veremiyorum ?

solema

80+
Reaksiyon skoru
0
Aoc 23.8" 24G42E 1ms 180Hz , MSI MAG 242F 23.8" 200Hz 0.5ms , KTC H25T7 24.5" 180 Hz 5 ms bu 3 monitor arasında kaldım hangi formuma girsem coğu kişi ktc oneriyor fakat bazılarının ekranlarında ölü piksel cıkmış bunun dışında gönlümden aoc geciyor fakat stogu yok hic bir yerde kafam cok karıştı sizce ne almalıyım

Aoc 23.8" 24G42E 1ms 180Hz , MSI MAG 242F 23.8" 200Hz 0.5ms , KTC H25T7 24.5" 180 Hz 5 ms bu 3 monitor arasında kaldım hangi formuma girsem coğu kişi ktc oneriyor fakat bazılarının ekranlarında ölü piksel cıkmış bunun dışında gönlümden aoc geciyor fakat stogu yok hic bir yerde kafam cok karıştı sizce ne almalıyım
aoc var bende memnunum genel olarak biraz ışık sızması var sadece o da ıps panellerde normal karşılanıyo

Hz yüksekliğinden ötürü MSI tercih ederdim ben hemen hemen diğer özellikleri tamamıyla aynı

aoc var bende memnunum genel olarak biraz ışık sızması var sadece o da ıps panellerde normal karşılanıyo
peki link varmı
en azından satışta olan bir yer
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hz yüksekliğinden ötürü MSI tercih ederdim ben hemen hemen diğer özellikleri tamamıyla aynı
ama coğu kişi msi bir üst modelını beğenmemiş ve coğuda ghostıng oldugunu soylemiş

Bende de KTC var çok memnunum. AOC monitöre baktım bulamadım. Fiyat avantajı ve özellikleri hakkında bir fikrim yok. KTC Hepsiburada fiyatı 4250 TL.

peki link varmı
en azından satışta olan bir yer
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama coğu kişi msi bir üst modelını beğenmemiş ve coğuda ghostıng oldugunu soylemiş
kasımın en başında aldım baya oldu yani hiçbi link yok normalde en kötü mağazada stokta oluyoda oda yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,010
Üyeler
187,133
Son üye
Ewnhell
Geri