Kulaklık önerisi lazım 2200 tl altı

Atlas07

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
2200
Selamlar 2200tl altı gaming kulaklık arıyorum hawit f3 modelini gördüm beğendim videolarda fakat arkadaşlarıma sorduğumda kötü dediler havit alınmaz dediler gamepowera baktım sıkıntıları var gibi gözküyor Razera baktım çok pahalı kulaklıkları wraiht e baktım yine kulaklıkları beğenilmemiş gibi duruyor ne yapacağımı bilemedim

Selamlar 2200tl altı gaming kulaklık arıyorum hawit f3 modelini gördüm beğendim videolarda fakat arkadaşlarıma sorduğumda kötü dediler havit alınmaz dediler gamepowera baktım sıkıntıları var gibi gözküyor Razera baktım çok pahalı kulaklıkları wraiht e baktım yine kulaklıkları beğenilmemiş gibi duruyor ne yapacağımı bilemedim
2500e çıkarsan sana Cloud 3 vereyim 0 gibi

Havit'in kablosuzlarını ben de önermem. En azından ₺1800-2000 civarından başlıyorsa kablosuzuna bakılabilir. Aslında ses tarafında sorun yaşamazsın da alıcıları hem ses hem mikrofonu düzgünce verecek kalitede değil. O yüzden hiç kablosuzda Havit bulaşma. Hatta bence fason üretim çoğu ürüne bulaşmayın Kablosuzda mikrofon ve ses için ₺2500 civarı gözden çıkarmak gerekiyor.

Bu arada şans veririm diyorsan Havit Happy Hour'da şu ürün indirime girmiş. Tasarımı hem farklı hem de alıcısı diğer kablosuz kulaklıklarından farklı. Ama tamamen risk alırsın hiç uğraşmayıp kablolu kulaklık da alabilirsin.

Ben şu ürünü öneririm. Kendim de kullandım, hatta yedek olarak duruyor. H2002P gelişmiş versiyonu. Kablosu, genel omurgası kaliteli, suni deri bir tık küçük ama kulağı tam oturuyor ve yumuşak olduğundan rahatsız etmiyor. Üst kısmı böyle gözlük camı silme bezi gibi yumuşak bir kumaş, giriş seviyesi kulaklıklarda süngerimsi dışı kaplanmış gibi değil. Mikrofonu çıkarılıp takılabiliyor.

Bunu bir ara ₺1300-1500 civarı bir şeye de satmışlardı. O Happy hour'da stok bile kalmıştı. Sonra ise bitmiş, stok olmadığından bir tek burası satıyor. Bunlar da ucuza alıp satıyor olabilirler. Yine de bu fiyata iyi kulaklık.

İçinde ses kartı var. Ses için sürücü falan da yüklemiyorsun direkt tanıyor. Ses kalitesi de gayet iyi. Mi

Hatta şurada kabaca anlatmıştım.

Gamepower kulaklık kısımları bayağı büyük, ama onlarda bir karmaşa var. Yani şu ürün iyidir demiyorum. Halen eski ürünleri üretiyorlar ve internette çok dip sesi var yorumu okumuştum.

Havit'in kablosuzlarını ben de önermem. En azından ₺1800-2000 civarından başlıyorsa kablosuzuna bakılabilir. Aslında ses tarafında sorun yaşamazsın da alıcıları hem ses hem mikrofonu düzgünce verecek kalitede değil. O yüzden hiç kablosuzda Havit bulaşma. Hatta bence fason üretim çoğu ürüne bulaşmayın Kablosuzda mikrofon ve ses için ₺2500 civarı gözden çıkarmak gerekiyor.

Bu arada şans veririm diyorsan Havit Happy Hour'da şu ürün indirime girmiş. Tasarımı hem farklı hem de alıcısı diğer kablosuz kulaklıklarından farklı. Ama tamamen risk alırsın hiç uğraşmayıp kablolu kulaklık da alabilirsin.

Ben şu ürünü öneririm. Kendim de kullandım, hatta yedek olarak duruyor. H2002P gelişmiş versiyonu. Kablosu, genel omurgası kaliteli, suni deri bir tık küçük ama kulağı tam oturuyor ve yumuşak olduğundan rahatsız etmiyor. Üst kısmı böyle gözlük camı silme bezi gibi yumuşak bir kumaş, giriş seviyesi kulaklıklarda süngerimsi dışı kaplanmış gibi değil. Mikrofonu çıkarılıp takılabiliyor.

Bunu bir ara ₺1300-1500 civarı bir şeye de satmışlardı. O Happy hour'da stok bile kalmıştı. Sonra ise bitmiş, stok olmadığından bir tek burası satıyor. Bunlar da ucuza alıp satıyor olabilirler. Yine de bu fiyata iyi kulaklık.

İçinde ses kartı var. Ses için sürücü falan da yüklemiyorsun direkt tanıyor. Ses kalitesi de gayet iyi. Mi

Hatta şurada kabaca anlatmıştım.

Gamepower kulaklık kısımları bayağı büyük, ama onlarda bir karmaşa var. Yani şu ürün iyidir demiyorum. Halen eski ürünleri üretiyorlar ve internette çok dip sesi var yorumu okumuştum.
h2002U pro nun süngerleri yıpranır yada zamanla çıkar mı ve uzun zamanda kulaklıkdan dolayı kafanın ağırması gibi şikayetler olur mu

h2002U pro nun süngerleri yıpranır yada zamanla çıkar mı ve uzun zamanda kulaklıkdan dolayı kafanın ağırması gibi şikayetler olur mu
Kafa ağrıması olmadı, olacağını da sanmam o kadar ağır değil. Hafif bir kulaklık. Ama böyle kulak pedleri kulağı içine alan değil de saran türden. Ped konusunda bir şey diyemem.

Ama bu H2002P, H2002D veya Gamepower, Rampage çoğu ürününe göre kalitelisi. Gamepower güncel olarak James Donkey ile ortak bir kablosuz çıkardı. Ama mesela onu önermem, görseli müzik kulaklıklarına benziyor ve forumlarda yine mikrofon sorunları yaşanmış. Yani Gamepower vb. yeni ürettiği, eskiye göre dip sorun vb. muhabbeti olmayan bir kulaklığı şu an yok. Havit uzun süredir kendi fabrikasında ürettiği H2002D, H2002P ile Rampage ve Gamepower'ın buradaki ağırlığını yok etti. Giriş seviyesinde de H2040D satıyor.

Yani 1-2 yıl sonra ancak yıpranmaya başlar herhalde. Bu konuda net bir şey diyemem, çünkü kulaklık 2025 Mayıs ayında çıktı. Attığım konuda çıktığı gibi almıştım. H2002P'nin mikrofonun çıkarılabilir olmaması, kablosunun dolanması ve RGB ara sıra bozulmasından dolayı buna geçmiştim ve memnun kaldım. Kablosuz bir ürün alana kadar da kullandım. Şu an kablosuz kulaklığım bozulsa H2002U PRO kullanırım yani.

Kafa ağrıması olmadı, olacağını da sanmam o kadar ağır değil. Hafif bir kulaklık. Ama böyle kulak pedleri kulağı içine alan değil de saran türden. Ped konusunda bir şey diyemem.

Ama bu H2002P, H2002D veya Gamepower, Rampage çoğu ürününe göre kalitelisi. Gamepower güncel olarak James Donkey ile ortak bir kablosuz çıkardı. Ama mesela onu önermem, görseli müzik kulaklıklarına benziyor ve forumlarda yine mikrofon sorunları yaşanmış. Yani Gamepower vb. yeni ürettiği, eskiye göre dip sorun vb. muhabbeti olmayan bir kulaklığı şu an yok. Havit uzun süredir kendi fabrikasında ürettiği H2002D, H2002P ile Rampage ve Gamepower'ın buradaki ağırlığını yok etti. Giriş seviyesinde de H2040D satıyor.

Yani 1-2 yıl sonra ancak yıpranmaya başlar herhalde. Bu konuda net bir şey diyemem, çünkü kulaklık 2025 Mayıs ayında çıktı. Attığım konuda çıktığı gibi almıştım. H2002P'nin mikrofonun çıkarılabilir olmaması, kablosunun dolanması ve RGB ara sıra bozulmasından dolayı buna geçmiştim ve memnun kaldım. Kablosuz bir ürün alana kadar da kullandım. Şu an kablosuz kulaklığım bozulsa H2002U PRO kullanırım yani.
teşşekürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani 1-2 yıl sonra ancak yıpranmaya başlar herhalde. Bu konuda net bir şey diyemem, çünkü kulaklık 2025 Mayıs ayında çıktı. Attığım konuda çıktığı gibi almıştım. H2002P'nin mikrofonun çıkarılabilir olmaması, kablosunun dolanması ve RGB ara sıra bozulmasından dolayı buna geçmiştim ve memnun kaldım. Kablosuz bir ürün alana kadar da kullandım. Şu an kablosuz kulaklığım bozulsa H2002U PRO kullanırım yani.son

son bir şey sormayı unutmuşum fps oyunlarında valorant cs gibi oyunlarda ses kasmakta iyi mi

Son düzenleme:

bir soru sormayı unutmuşum fps valo cs gibi oyunlarda ses kasmakta iyi mi

Evet Valorant ve CS2 gayet iyi ses kasarsın. Ben bu ara BF6 oynuyorum H2002BG (kablosuz olanı ses kalitesi benzer) onda da bir miktar ayak seslerini artırdılar, zor anlaşılıyor ama kasılıyor. Hatta bu konuya yazmadan önce 1 el Valorant oynadım. Onda da sorun yaşamadım. Yok ekolayzer ayarı yap, yok sesi artırmak için uygulama yükle gibi şeylere de ihtiyaç duymuyorsun.

H2002BG %30 seste kullanıyorum. H2002U PRO'da %40 falan kullanıyordum. Tizler konusunda o daha iyi. Kablosuzun bir miktar gecikme kaynaklı ses kalitesinden düşürdüğünü söyleyebilirim. Kablolu kullanınca o farkı anlıyorsun, ama uçuk bir fark değil.

Valorant'ı öyle sık oynayan biri değilim. Rahat 5-6 ay sonra ilk defa girip oynadım. Kitlesinden ve yeteneklerden dolayı çok sarmıyor. Ama H2002BG ile ses kasarak 36-14 gittim. Takım bomboş lak lak etmeden oynasa alabilirdik belki de eşit gidiyordu, CS2 15v15 maçlar gibi baymasın diye 1-2 el saldım.

2025-12-30_18-44.webp

Bu arada daha hafif ama malzeme kalitesi biraz kötü ve bence fiyatına göre jak falan olmasından dolayı pahalı şu ürün var. Razer iyidir algısı genelde basit tüketicide var haklı olarak, ama bu fiyatına göre çok iyi değil. Yine de ben konforlu bir şey arıyorum, ses ve malzeme kalitesi önemli değil. Veya mikrofonun çıkarılabilir olmasına gerek yok diyorsan bu da alınabilir.

Bu ürünü de geçenlerde ₺1500 Amazon'dan aldım, hatta İtopya'da ₺1600 falandı. Ama fiyatı yükseltip indirimli halini de zamlamışlar.

Bunun için de şu ayarda önerdiğim Realtek ses sürücüsü ve ekolayzer gerekiyor. Yoksa jak olduğundan ses boğuk ve az geliyor. Kaliteli ses kartları genelde Gaming tarzı pahalı anakartlarda olduğundan, çoğu kişide bu kulaklık çok iyi ses vermiyor. Havit H2002P, H2002U PRO veya şu an kullandığım H2002BG içinde ses kartı olduğundan bilgisayarın ses kartından bağımsız gayet net ve yüksek ses verebiliyorlar.

Ben mikrofon kullanmadığımdan H2002BG işimi görüyor. Ama mikrofon kullanan insanlara Havit kablosuz kulaklıklarını önermem. Havit'e de tavsiyem cazip gözüküyor ama Fuxi serisinin hali ortada Fuxi H3, H7 mikrofon çalışmıyor, sesi almıyor, kulaklık sesini karşıya iletiyor gibi sorunları var. Kablolu kulaklıklarında bu sorunları yazan hiç görmedim.

Bunun üst kısmı biraz konforsuz, kulak pedleri kumaş ama üstü garip bir süngerimsi kumaş yapmışlar. H2002U PRO'daki gibi rahat değil. Bir tık en sona çekip kullanmak zorunda kalıyorum. Çünkü içinde sünger yok ve baskıya göre esnemiyor. Normalde H2002P, H2002U PRO kullanırken böyle bir sorun yaşamıyordum. Bu da mikrofonu çıkarılabilir, ama mikrofon performansı konusunda bir şey diyemem kullanmadım.

Böyle bakınca Havit'in çalışanı gibi de gözüküyorum. Ya açıkcası biraz çevre birimlerini inceleyip, yorum yapmak sardı diyeyim. Bütçem de öyle ₺4-5K ürünleri sürekli allara yetmiyor. Yetse de açıkcası oyuncu ekipmanı altında o fiyatların saçma olduğunu düşünüyorum. Yani çok bütçem varsa IEM veya Stüdyo kulaklığı alırdım. Düşük bütçede Havit gayet iş yapıyor. Kulak pedini beğenmeyenler için Gamepower var, ama dediğim gibi eski dip ses sorunlu serileri halen üretiyor. Havit gibi bu konuda da biraz daha iyi olsalar sorun kalmayacak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,982
Üyeler
187,426
Son üye
karakule35
Geri