Havit'in kablosuzlarını ben de önermem. En azından ₺1800-2000 civarından başlıyorsa kablosuzuna bakılabilir. Aslında ses tarafında sorun yaşamazsın da alıcıları hem ses hem mikrofonu düzgünce verecek kalitede değil. O yüzden hiç kablosuzda Havit bulaşma. Hatta bence fason üretim çoğu ürüne bulaşmayın Kablosuzda mikrofon ve ses için ₺2500 civarı gözden çıkarmak gerekiyor.
Bu arada şans veririm diyorsan Havit Happy Hour'da şu ürün indirime girmiş. Tasarımı hem farklı hem de alıcısı diğer kablosuz kulaklıklarından farklı. Ama tamamen risk alırsın hiç uğraşmayıp kablolu kulaklık da alabilirsin.
Havit Gamenote Fuxi-H8 Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık (OHS, RGB, 6 Modlu Bağlantı, 32mm Sürücü, Type-C, 3.5mm, 2.4GHz Kablosuz) - Gold
www.havitstore.com.tr
Ben şu ürünü öneririm. Kendim de kullandım, hatta yedek olarak duruyor. H2002P gelişmiş versiyonu. Kablosu, genel omurgası kaliteli, suni deri bir tık küçük ama kulağı tam oturuyor ve yumuşak olduğundan rahatsız etmiyor. Üst kısmı böyle gözlük camı silme bezi gibi yumuşak bir kumaş, giriş seviyesi kulaklıklarda süngerimsi dışı kaplanmış gibi değil. Mikrofonu çıkarılıp takılabiliyor.
Bunu bir ara ₺1300-1500 civarı bir şeye de satmışlardı. O Happy hour'da stok bile kalmıştı. Sonra ise bitmiş, stok olmadığından bir tek burası satıyor. Bunlar da ucuza alıp satıyor olabilirler. Yine de bu fiyata iyi kulaklık.
53mm (Yüksek Manyetik) Hoparlör Mekansal Ses ve Kafa Takibi Gradyant Tasarım Sanal 7.1 USB Ses Çıkarılabilir Mikrofon 2 Yıl Distribütör Garantili
ozfirat.com.tr
İçinde ses kartı var. Ses için sürücü falan da yüklemiyorsun direkt tanıyor. Ses kalitesi de gayet iyi. Mi
Hatta şurada kabaca anlatmıştım.
Merhaba şu anda kullandığım BİM'den almış olduğum HP Omen 800 kulaklığım eskidi ve yıprandı bu yüzden yeni bir kulaklık almaya karar verdim araştırmalarım sonucunda forumdakilerin genellikle Havit Gamenote H2002P ve Razer BlackShark v2X kulaklıklarını tavsiye ettiklerini gördüm. İnternette...
techolay.net
Gamepower kulaklık kısımları bayağı büyük, ama onlarda bir karmaşa var. Yani şu ürün iyidir demiyorum. Halen eski ürünleri üretiyorlar ve internette çok dip sesi var yorumu okumuştum.