drakathx
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,498
sadece laptopa mı takılıyor ?bunu aldık diyelim birine taktırması 1000 tl en az laptopa
sadece laptopa mı takılıyor ?bunu aldık diyelim birine taktırması 1000 tl en az laptopa
sanırım evetsadece laptopa mı takılıyor ?
Masaüstü işlemcide denedim pek faydasını görmedim ama pump out açısından ekran kartına güzel oluyorsadece laptopa mı takılıyor ?
Faz değişimli termal pad gördüğüm kadarıyla zaten 0.5mm den ince termal pad yok galibatermal pad mı yoksa faz degıskenlı pad mı bunlar
Masaüstü işlemcide denedim pek faydasını görmedim ama pump out açaından ekran kartına güzel oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Faz değişimli termal pad gördüğüm kadarıyla zaten 0.5mm den ince termal pad yok galiba laptop için bence denenir ama tabi bilgisayarcıya taktırma ekstra masrafı çıkınca bir espirisi kalmıyor
Laptop ta işlemcinin yanındaki parçaların üstünde buna benzer yapışkan bir şey var o nedir. Onun yerine kullanabilir miyim yada sök tak yaparken yıpranıyor ya onlar sakız gibi.
www.n11.com
onlar termal putty bunu kullanamazsın. zaten uzun ömürlü oluyorlar değişmene gerek yok.Laptop ta işlemcinin yanındaki parçaların üstünde buna benzer yapışkan bir şey var o nedir. Onun yerine kullanabilir miyim yada sök tak yaparken yıpranıyor ya onlar sakız gibi.
hayır ekran ekran kartlarında da kullanabılırınız. örnek benim konum : https://forum.donanimarsivi.com/kon...hermalright-helios-degisim-sonuclari.1119202/sadece laptopa mı takılıyor ?
o konuda benımde iphelerim varPtm7950 ile aynı olmadığını düşünüyorum, ptm7950 8.5w/m.k değerine sahip bu 22.5w/m.k yani piyasada termal pad diye aratın en ucuzları listeleyin geneli bu değerlerde çıkacak göz boyama amaçlı, faz değişimli olduğu da hiçbir yerde belirtilmemiş