🔥İndirim Rampage PhaseChange Thermal padler Vatan'ın stokta - 135 TL

Kardeşimde acer nitro var 12500h 4050 ptm7950 uyguladım 10 15 derece net fark etti elimden gelir bu işler ama özellikle ekran kartı çok sök tka yaptım bakım için ama laptop ın kasa kenarında hafif tornavida izi kaldı açarken muhtemelen garanti dışı sayılacak evet işe yarıyor ama pek tecrübeniz yok ise arkadaş haklı tavsiye etmem . Konudaki ürün performnasını bende merak ediyorum dandik olanların performansı misal mx 6 yı geçmiyor maalesef bir de bu yönü var

termal pad mı yoksa faz degıskenlı pad mı bunlar

sadece laptopa mı takılıyor ?
Masaüstü işlemcide denedim pek faydasını görmedim ama pump out açısından ekran kartına güzel oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

termal pad mı yoksa faz degıskenlı pad mı bunlar
Faz değişimli termal pad gördüğüm kadarıyla zaten 0.5mm den ince termal pad yok galiba

Masaüstü işlemcide denedim pek faydasını görmedim ama pump out açaından ekran kartına güzel oluyor

Faz değişimli termal pad gördüğüm kadarıyla zaten 0.5mm den ince termal pad yok galiba laptop için bence denenir ama tabi bilgisayarcıya taktırma ekstra masrafı çıkınca bir espirisi kalmıyor

Kasa işlemci için hangi boyut almak yeterli olur.

Laptop ta işlemcinin yanındaki parçaların üstünde buna benzer yapışkan bir şey var o nedir. Onun yerine kullanabilir miyim yada sök tak yaparken yıpranıyor ya onlar sakız gibi.

Laptop ta işlemcinin yanındaki parçaların üstünde buna benzer yapışkan bir şey var o nedir. Onun yerine kullanabilir miyim yada sök tak yaparken yıpranıyor ya onlar sakız gibi.

Onun yerine bunu kullanabilirsin. Yada her birinin ayrı ayrı kalınlığını ölçüp, aynı kalınlıklarda pedler almalısınız.

onlar termal putty bunu kullanamazsın. zaten uzun ömürlü oluyorlar değişmene gerek yok.

Ptm7950 ile aynı olmadığını düşünüyorum, ptm7950 8.5w/m.k değerine sahip bu 22.5w/m.k yani piyasada termal pad diye aratın en ucuzları listeleyin geneli bu değerlerde çıkacak göz boyama amaçlı, faz değişimli olduğu da hiçbir yerde belirtilmemiş

sadece laptopa mı takılıyor ?
hayır ekran ekran kartlarında da kullanabılırınız. örnek benim konum : https://forum.donanimarsivi.com/kon...hermalright-helios-degisim-sonuclari.1119202/

Ptm7950 ile aynı olmadığını düşünüyorum, ptm7950 8.5w/m.k değerine sahip bu 22.5w/m.k yani piyasada termal pad diye aratın en ucuzları listeleyin geneli bu değerlerde çıkacak göz boyama amaçlı, faz değişimli olduğu da hiçbir yerde belirtilmemiş
o konuda benımde iphelerim var

Ptme az çok yakın performans veriyorsa fiyat çok iyi. 38*38 olan da am4 için tam uyumlu sanırım

Bende ThermalRight Helios v2 var. Acer v15 laptopumda kullandım. Sıcaklıklar 90 100 derecelerden 75 80 lere düşmüştü. O 8.5Kwh. Bu 22 çok inandırıcı gelmedi. Fiyat olarakta fazla ucuz gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,186
Üyeler
187,004
Son üye
calfeg
Geri