Arkadaş olarak bile çok iyi hissettiriyor onunla sohbet etmek konuşmak arkadaşlığımızı da kaybetmekten korkuyorumdostum bu soruyu neden bize soruyorsun ona karşı hissettiğin bir şeyler varsa bence direkt söylemelisin.
bazı şeyleri anında yapmalısın bence pek düşünmeden yani. kaybetmekten korkma olayını da iyi anlıyorum ama yapacak bir şey yok bir süre sonra pişmanlık duyabilirsin açılmadığın içinArkadaş olarak bile çok iyi hissettiriyor onunla sohbet etmek konuşmak arkadaşlığımızı da kaybetmekten korkuyorum
Hocam bende şuan liseli değilimYorum yapacaktım ama lise dili ve edebiyatını anlamadım çeviri gerekli![]()
zamana bırak bi anda her şey olmuş olcak onunda niyeti varsaOkulluyken Lise öğretmenimin özel ders öğrencisiydi denk düştük tanıştık bi ara,
Oje mi sence bugğn mü süreyim yarın mı dedi sohbetin devamı
Veya anlık kaynoluşlaruma tepkisi
Okuldan sonra ben İstanbul’a geldim o hala Adana da 13 ocakta Adana’ya gidiyorum bakalımknkm kızda istekli senle konuşmak istiyor bu yazışmalardan bunu anlamak biraz kolay, seviyorsan hırt diye atlama ama çok da geciktirme ufak ufak konuştukca hislerini belli et , o da yeşil ışık yakarsa tepkilerinden konuşmalarından anlarsın zaten.Bu konularda utanma çekinme olmaz. beraber vakit geçirme şansın varsa reelde vakit geçirin daha çok ısınırsınız birbirinize
Dostum kıza açılman bence hata olur kız ile flört etmeye çalış ilk önce tepkisini görelimOkuldan sonra ben İstanbul’a geldim o hala Adana da 13 ocakta Adana’ya gidiyorum bakalım