5$ Bütçeye Steam'den Oyun Önerisi

Wallpaper Engine almak yerine ücretsiz bir şekilde Wallpaper Alive alıp o fiyatlara +1 oyun daha alabilir veya 5+ dolara daha güzel tek bir oyun alabilirsin

ben 2017 de satın almıştım 2023 gibi try hard oynama zamanım oldu 500 saat oynayabildim ama oynamadan çok Yt deki içerikleri bitirdim 24 saat tr sv de raid savunduktan sonra herşeyianlayabiliyorum.... cs2 ve rust pişman olmadığım pişmanlıklarım. Ve bende 2 arkadaşımı rust yüzünden kaybettim 😪😪
CS 2 iyi ya hocam bence sorun sizde girip kasanizi durup cikacaksiniz he arada e-spor mac klibi falan gorup gaza geldiginizdede grip 2 el mirage oynayip salacaksiniz Yani onun disinda zaten surekli ayni seyi yapmak sikiyor rekabetci oyunlarda bu yuzden cok el oyniyamassiniz zaten bence sizinki bagimlilik olmus gbir sekide XD

Ayrica ben rust yuzunden kavgayla falanda kaybetmedim arakdasimi Sadece Rust oynuyorum oradada bir kac arakdas edindim diye daha sik rust oynamaya basladim 2 hafta boyunca sonra neyse dedim arkadaslarima geri doneyim bi baktim biri kayboldu cevrimdisina dustu ve 2 aydir cevrim disi yaziyor 3 ay olacak herhalde bir kac gune zaten WP'yede cevap vermiyor aramayada cevap vermiyor Allah korusun vefat etmis bile olabilir bilmiyorum artik her neyse o gidincede digeri ilede zaten cok anlasamazdik dagildik oyle

Yani cok iyi dost bile olsaniz Rust kelebek etkisiyle yinede ayiriyor:(:peeposad: (Niye bu son kismi anlattim bilmiyorum galbioa bi an kendimi sorgulamaya basladim harbo biz nasil dagildik diye ve yaziya dokmusum XD)

CS 2 iyi ya hocam bence sorun sizde girip kasanizi durup cikacaksiniz he arada e-spor mac klibi falan gorup gaza geldiginizdede grip 2 el mirage oynayip salacaksiniz Yani onun disinda zaten surekli ayni seyi yapmak sikiyor rekabetci oyunlarda bu yuzden cok el oyniyamassiniz zaten bence sizinki bagimlilik olmus gbir sekide XD

Ayrica ben rust yuzunden kavgayla falanda kaybetmedim arakdasimi Sadece Rust oynuyorum oradada bir kac arakdas edindim diye daha sik rust oynamaya basladim 2 hafta boyunca sonra neyse dedim arkadaslarima geri doneyim bi baktim biri kayboldu cevrimdisina dustu ve 2 aydir cevrim disi yaziyor 3 ay olacak herhalde bir kac gune zaten WP'yede cevap vermiyor aramayada cevap vermiyor Allah korusun vefat etmis bile olabilir bilmiyorum artik her neyse o gidincede digeri ilede zaten cok anlasamazdik dagildik oyle

Yani cok iyi dost bile olsaniz Rust kelebek etkisiyle yinede ayiriyor:(:peeposad: (Niye bu son kismi anlattim bilmiyorum galbioa bi an kendimi sorgulamaya basladim harbo biz nasil dagildik diye ve yaziya dokmusum XD)
Ben faceit 2000 elodayım 5kya yakın saat yaptım rustdan beteri cs 🤣

Ben faceit 2000 elodayım 5kya yakın saat yaptım rustdan beteri cs 🤣
Hocam dedigim gibi o senin sorunun Faceit hic girmedim girmeyide dusunmuyorum ama beimde 3K saatim var belki bi tik daha ustu ama hayatsiz gibi oynamadim yani faceit'ta bildigim kadariyla berabere olursa sinir olmuyor kazanmak icin 2 mac fark atmali yani 35-36 bile olabilir mac yani o yuzden belki cok uzun saatler oynadigniz veya baska bir sey

En iyisi cs'yi silmeinizi onericem bu durumda :kekw:

Hogwarts Legacy 5.99 Dolar
The Witcher 3 2.99 Dolar
Detroit 3.19 Dolar
Sleeping Dogs Definitive Edition 2.39 Dolar
The Walking Dead The Telltale Definitive Series 2.29 Dolar
Assassin's Creed Valhalla 4.79 Dolar
Beyond Two Souls 1.59 Dolar

Her biri var. :)

Belki bilenler vardır, My Summer Car diye Finlandiya yapımı bir oyun var. Datsun 100A'yı baştan sonra topladığımız, onardığımız bir oyun. Aynı yapımcı My Winter Car diye yan oyununu çıkarmış. Henüz çok bir şey yok tamamen erken erişim oyunu ve ilk oyunla çok benzer. Onu satın aldım dostlar. Zamanla gelişecektir.

Dene bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,020
Üyeler
187,138
Son üye
zwezda01
Geri