iade ediniz yada değiştirtinizhocam mor ile işaretlediğim kısımda 1 adet mevcut gibi düşünebilirsiniz.
iade ediniz yada değiştirtinizhocam mor ile işaretlediğim kısımda 1 adet mevcut gibi düşünebilirsiniz.
rahatsız edıp etmedıgnı bız bılemeyız sen kullanacak ve sadece 1 tane varsa bende etmemelısınMerhaba arkadaşlar, Amazon üzerinden Koorui G2722P monitörü 5.550 TL’ye, 1 yıl garantili olarak aldım. Monitörde 1 adet ölü piksel olduğunu fark ettim. Sizce bu fiyata alındığı düşünülürse bu durum kabul edilebilir mi, yoksa tek bir ölü piksel bile zamanla rahatsız eder mi? Ayrıca ölü pikselin ilerleyen zamanlarda artma ihtimali var mı? Amazon’un iade süresi içindeyim; siz olsanız kullanmaya devam mı ederdiniz yoksa değişim/iade mi yapardınız?
1.100 TL kısmı iade teklif ettiler. Bu şekilde 4.400 e geliyor?amazona yaz bu olayı belirt biraz agresif konuş belki paranın birazını verebilirler alın bunu kullanın size para iadesi yapalım bi kısmını mesela 500 1000 TL der ama Amazon satıyor ise böyle yapar bence belirt derim bir ara termos aldım 800 e ufak çizikti bana 300 TL verdiler kartıma yatırdılar ama çizik az birşeydi sen düşün
aha miss gibi işte faydalan Amazon bonkör dür tr deki satıcılara bin basar.1.100 TL kısmı iade teklif ettiler. Bu şekilde 4.400 e geliyor?
adamlari mi dolandirdinamazona yaz bu olayı belirt biraz agresif konuş belki paranın birazını verebilirler alın bunu kullanın size para iadesi yapalım bi kısmını mesela 500 1000 TL der ama Amazon satıyor ise böyle yapar bence belirt derim bir ara termos aldım 800 e ufak çizikti bana 300 TL verdiler kartıma yatırdılar ama çizik az birşeydi sen düşün
En mantıklısı öyle, yeni gelende veya başka alacağında daha fazla çıkma riskide var. Hiç uğraşma. Benim eski monitörde de 1 pixel sadece mavi rengi vermiyordu hiç problem vs oluşturmadı.1.100 TL kısmı iade teklif ettiler. Bu şekilde 4.400 e geliyor?
hayır tabii ki 1 kere yaşadım ama hb nin gelip blackfriday da ucuza bulduğum bir ürünü söylediğimde bozuk geldiği halde kupon vermicez falan diyip vermemesi ve o ürün kalmaması halinde aynı markanın ürününden bile kupon vermemesi daha cringe amazondan termos söyledim stanley 2 yıl önce 800 tl ye geliyordu ama çizik geldi bana geri ödeme talep ettiler ya da iade edelim kupon verelim falan dediler bu satıcılar gibi ilgisiz müşteri kaybetmeye yatkın değirler.adamlari mi dolandirdin