Ryzen 5 2600 işlemci stok fanı Ryzen 5 7500f işlemciye takılır mı?

Stappy

80+
Reaksiyon skoru
2
Merhabalar. Ddr5 sistem almıştım vatan üzerinden fakat işlemci fanını yollamamışlar. O fanı beklemeden parçaları test etmek istiyorum. Eski bilgisayardaki fan bu sisteme takılır mı denemek için? Şimdiden teşekkürler.

Stok fan değişmedi diye biliyorum, Wraith Stealth kullanıyor olmalı ikisi de.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eski sistemdekini stok fan olarak düşündüm ama farklı bir şeyse modelini söyleyin bakalım.

Merhabalar. Ddr5 sistem almıştım vatan üzerinden fakat işlemci fanını yollamamışlar. O fanı beklemeden parçaları test etmek istiyorum. Eski bilgisayardaki fan bu sisteme takılır mı denemek için? Şimdiden teşekkürler.
Takılır.

takılır hatta bır sure ıcınde yeterlı gelır kıs ayı bıttıgnde sıcaklıkların ucmaya baslar gerı

Yeterli değil. Soğutmuyor o işlemciyi Stealth. Prizm soğutuyor ama stealth yeterli değil. Tavsiye etmem.

takılır hatta bır sure ıcınde yeterlı gelır kıs ayı bıttıgnde sıcaklıkların ucmaya baslar gerı
Undervolt yapılmış haliyle yetmedi sistem aldırdığım bir yakınıma. 600 liraya bir kule tipi soğutucu aldırdım.

Cevaplarınız için teşekkür ederim. Zaten sistemin çalışıp çalışmadığını denemek için geçici takacağım.

Yeterli değil. Soğutmuyor o işlemciyi Stealth. Prizm soğutuyor ama stealth yeterli değil. Tavsiye etmem.

Undervolt yapılmış haliyle yetmedi sistem aldırdığım bir yakınıma. 600 liraya bir kule tipi soğutucu aldırdım.
Hangi soğutucuyu aldırdınız benim de soğutucuya ihtiyacım var.

Cevaplarınız için teşekkür ederim. Zaten sistemin çalışıp çalışmadığını denemek için geçici takacağım.

Hangi soğutucuyu aldırdınız benim de soğutucuya ihtiyacım var.
Green Notus 300. Abdullah abi indirimde paylaşmıştı baya uzun bir süre de durdu. 7500f için çok da yeterli. Absürt paralar verilmemeli zaten.

gecen sene kıs ayında kullandım 85 derecelere kadar tuttu stok sogutucya gore gayet yeterlıydı
sımdı brust assassın ıle kullanıyorum uv ıle 70 dereceyı gecmıyor

Green Notus 300. Abdullah abi indirimde paylaşmıştı baya uzun bir süre de durdu. 7500f için çok da yeterli. Absürt paralar verilmemeli zaten.
Bahsettiğiniz ürün 1000 lira seviyelerine çıkmış bu fiyatı vermeye değer mi yoksa aynı paraya alttaki ürünü mü tavsiye edersiniz.

Bahsettiğiniz ürün 1000 lira seviyelerine çıkmış bu fiyatı vermeye değer mi yoksa aynı paraya alttaki ürünü mü tavsiye edersiniz.

600 liranin üstünü hak etmez. Abdullah abi kendi videosunda bile yorumlarda cevap olarak belirtti. 1000tl bandına çıktığınızda attığınız üründeki gibi Termalright ürünleri geliyor. O da soğutmanın başta gelen isimlerinden. 600tl civarına alamayacaksanız 7500f için soğutucu kullanan arkadaşlardan yardım alabilirsiniz ama çoğu forumda herhangi bir kule tipi soğutucu soğutuyor deniliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,151
Üyeler
187,000
Son üye
Mehmet2134
Geri