🔥İndirim 🤑TÜM HATLAR Ücretsiz 5GB Hediye İnternet

I Dug Two Graves

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
649
Giftbank Uygulamasını indirin
Bedava 5GB Freebyte Kampanyası Mesajlar Uygulamasından 6610 a
5000FREEBYTE
Mesajını Göndererek 5GB Değerinde Freebyte Kazanabilirsiniz
Sms ile yapamayanlar
Aşağıdaki linkten alabilirsiniz giriş yaparak alabilirsiniz alanlar kendilerini beli etsin

Oluyor beyler ama yogunluk var hemen gelmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dolandırıcıda oldum. Faturayada yansıdı. inanmayın beyler. bunlara

Dostum sen valla ketenpereye geldin biraz :D

Ekler

• 30128.webp
    30128.webp
    46.1 KB · Hit: 472
3-5 GB için bilmediğiniz uygulamaları indirip bilmediğiniz numaralara mesaj göndermeyin arkadaşlar. Yaptım oldu bakın oldu şeklinde güven yorumlarını bot hesaplara bastırıp / kısıtlı bir kitleye gerçekten verip ponzi ağı oluşturmak suretiyle sizi ağa çekiyor olabilirler. Yapıyorlar demiyorum şüpheli geliyor bana birazcık. Hele şayet veriyorlarsa ücretli satılan paketleri ne karşılığında size bedava dağıtıyorlar bu süreci nasıl finanse ediyorlar ben düşünürdüm şahsen. Şayet düşündüğüm gibi bir dolandırıcılık girişimiyse en basit sonucuyla faturanıza yansır / bilmediğiniz bir onay verirsiniz. Doğrudan operatör kaynaklı ya da bilinen bir taraf tarafından yapılan kampanyalar dışında güvenmeyin bence. Konudaki uygulamayı ben bilmiyorum gerçekten arkasında sağlam sponsorları varsa operatör ilişkileri varsa reklam amaçlı bir kampanya yapmış olabilirler. Ama yine de iyi araştırmak lazım bence.

Son düzenleme:
3-5 GB için bilmediğiniz uygulamaları indirip bilmediğiniz numaralara mesaj göndermeyin arkadaşlar. Yaptım oldu bakın oldu şeklinde güven yorumlarını bot hesaplara bastırıp sizi ağa çekiyor olabilirler. Şayet düşündüğüm gibi bir dolandırıcılık girişimiyse en basit sonucuyla faturanıza yansır / bilmediğiniz bir onay verirsiniz.
Uygulama yılladır var kanka :D insanlar yardımcı olmak adına konu açıyor. Kimse mecbur da değil. İnsanları düşündüğümüzden. Kendim de öğrenciyim, halden anlıyoruz. Tg de gördüm paylaştım.
Gereksiz komplo teorilerini kendine sakla ve en yakın zaman da tedavi ol. Ağır saçmalamışsın.

Uygulama yılladır var kanka :D insanlar yardımcı olmak adına konu açıyor. Kimse mecbur da değil. İnsanları düşündüğümüzden. Kendim de öğrenciyim, halden anlıyoruz. Tg de gördüm paylaştım.
Gereksiz komplo teorilerini kendine sakla ve en yakın zaman da tedavi ol. Ağır saçmalamışsın.
Uygulamayı ben hiç görmedim. Açıkçası bana mantıklı gelmiyor durduk yere bedava internet dağıtabilmesi. Bu işin finansman boyutu nasıl sağlanıyor? Neden SMS gönderimi isteniyor mesela? Neyin karşılığında veriliyor bu internet uygulamanın benden kazancı ne? Kim bu uygulamanın sahibi operatörler ile anlaşmalı mı mesela? Şüpheli geliyor bana bu mevzular. Hastalık değil temkinli olma hali diyelim bence. Belki ben abartıyorum belki ben paranoya yapıyorum ama bilemiyorum.

Son düzenleme:
@I Dug Two Graves Adama boşuna patlamışsın. Kendi fikrini belirtmiş diye tedavi olması tanısını nasıl koydun akıl sır ermez. Lakin üslubunu korumanı tavsiye ederim. Biriyle böyle konuşulmaz.
Arkadaşın aynısını zaten ben de yazacaktım. 5 GB diye pazarlama verisi, telefon numaranız ve daha bir çok veriyi işleme izni alıyor bütün şirketler. Bak sadece bunlar demiyorum. Olur ya sadece fikrimi paylaşıyorum, tartışmaya gerek yok. Kullanmak isteyen zaten kullanacaktır. Şimdiden kullanana da hayırlı olsun.

@I Dug Two Graves Adama boşuna patlamışsın. Kendi fikrini belirtmiş diye tedavi olması tanısını nasıl koydun akıl sır ermez. Lakin üslubunu korumanı tavsiye ederim. Biriyle böyle konuşulmaz.
Arkadaşın aynısını zaten ben de yazacaktım. 5 GB diye pazarlama verisi, telefon numaranız ve daha bir çok veriyi işleme izni alıyor bütün şirketler. Bak sadece bunlar demiyorum. Olur ya sadece fikrimi paylaşıyorum, tartışmaya gerek yok. Kullanmak isteyen zaten kullanacaktır. Şimdiden kullanana da hayırlı olsun.
En basitinden gönderilen bir mesaj ile yapılabilecek çok şey var. Faturalandırma, kredi onayı vb vb. Uygulamayı araştırdım bir geçmişi az çok var gibi ama bana hiç mantıklı gelmedi yine de.

bu uygulamayı 4 yıl önce kullanıyordum adamlar bildiğin internet satıyor aslında finansman nasıl oluyor vb. yazmışsınız türkcellin 100 tl ye sattığı ek paketi 60tl ye satıyorlar gibi düşünün. Bende birkaç kez almıştım sorun yaşamadım daha önce 5gb bedava internetide aldım

Forumdakilere güvenilir mi diye sormak yerine komplo teorisyeni 40 yaş üzeri dayılar gibi ne abarttınız? Uygulamanın web sitesinden kod girme kısmına yazınca da oluyor. Önceki başlığın kilitlenmesi de ayrı komedi. İnsanlara sıcak fırsat başlığı açtığına pişman ettiriyorsunuz.

Geri