Oda için ısıtıcı önerisi

burak0756

80+
Reaksiyon skoru
51
Antalya'da yaşıyorum. Geceleri soğuk oluyor. Klima açsak da tüm ev ısınmıyor. Benim odam salona en uzak olan yer bu yüzden salonda yatıyorum. Ama bıktım sırt ağrısından. Elektrikli ısıtıcı almayı düşünüyorum. Odam 25 30 m² falan sizce odayı ısıtır mı? Önerebileceğiniz başka ısıtma yolu var mı? Bu ısıtıcı olursa gece hep açık bırakamam. 1 2 saat en fazla açık kalırsa kedim yaklaşır kendini yakar.

Ekran görüntüsü 2026-01-01 160652.webp

Hazır konusu açılmışken son zamanlarda sosyal medyada bu ürünün reklamsı gönderilerine rastlamaya başladım. İşte açıyorum hamam gibi yapıyor, 5 sene önce şu liraya aldım gibi. Bu ürün bahsedildiği kadar iyi mi yoksa gerçekten bir reklam çalışması mı? Ben de kapalı balkonda kışın oturmak için almayı düşünüyorum. Sahip olan/deneyimleyen arkadaşlar varsa cevaplarsa çok sevinirim.

Eğer sizin için de uygunsa ve reklam çalışması değilse 600-700TL bandında iyi bir şey gibi görünüyor. Fikir olabilir.

Alıntıyı görüntüle

Hazır konusu açılmışken son zamanlarda sosyal medyada bu ürünün reklamsı gönderilerine rastlamaya başladım. İşte açıyorum hamam gibi yapıyor, 5 sene önce şu liraya aldım gibi. Bu ürün bahsedildiği kadar iyi mi yoksa gerçekten bir reklam çalışması mı? Ben de kapalı balkonda kışın oturmak için almayı düşünüyorum. Sahip olan/deneyimleyen arkadaşlar varsa cevaplarsa çok sevinirim.

Eğer sizin için de uygunsa ve reklam çalışması değilse 600-700TL bandında iyi bir şey gibi görünüyor. Fikir olabilir.
Yeşil sitedede konu açmıştım bunu öneren oldu bakalım biraz daha araştırayım yağlı radyatör diye birşeyde varmış

Alıntıyı görüntüle

2 tane var fanlı olması sebebiyle katalitiklere göre daha fazla ısıtıyor cam filan açmadığınız sürece 10-15 metrekare alan için yeterli güzel ben memnunum

2 tane var fanlı olması sebebiyle katalitiklere göre daha fazla ısıtıyor cam filan açmadığınız sürece 10-15 metrekare alan için yeterli güzel ben memnunum
Koku yapıyormu bazı kullanıcılar ısınınca koku yaptığını söylemişler

Alıntıyı görüntüle

Bende var bu harbi odam soğuk oluyor 10-15dkda odamı güzel ısıtıyor tavsiye ederim .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,376
Üyeler
190,741
Son üye
yusufakn34
Geri