❌İndirim Bitti! ZOTAC 5070-7500F-MSI PRO B840M-B -> 52.298,67 TL

650 suan yeter gibi, işkence testi yaptım sıkıntı çıkarmadı.
Zaten sistemin max çekecegi hesaplamadım ama max 500/550 geçmez.
Benim ramler pazartesi gelmişti bugün kalan parçalar toplu olarak geldi. Vatan parçaları farklı mağazalara bölüştürüp gönderiyor
Hocam ben 26 Aralık'ta sipariş verdim 31 Aralık'ta dış kasa geldi diger bileşenlerden haber yok arıyorum mail atiyorum sikayet ediyorum hiçbir bilgi vermiyorlar 15 gün oldu.

Hocam ben 26 Aralık'ta sipariş verdim 31 Aralık'ta dış kasa geldi diger bileşenlerden haber yok arıyorum mail atiyorum sikayet ediyorum hiçbir bilgi vermiyorlar 15 gün oldu.
Ben 27 aralıkta sipariş verdim, magazadan.
İnternetten alamadım. 30 aralık teslim edildi montajlanmış ve test edilmiş vaziyette.
Bende test yaptım sıkıntı yok.

31 aralıkta diğer parçalar teslim edildi bana vatan internet sitesinde siparişlerim kısmında durum ne gözüküyor

31 aralıkta diğer parçalar teslim edildi bana vatan internet sitesinde siparişlerim kısmında durum ne gözüküyor
Ben 27 aralıkta sipariş verdim, magazadan.
İnternetten alamadım. 30 aralık teslim edildi montajlanmış ve test edilmiş vaziyette.
Bende test yaptım sıkıntı yok.
Hocam anladığım kadarıyla benim parcalar kargo firmasında kaybolmuş.

Aynı durumu şu an bende yaşıyorum. Siparişim 27 Aralık tarihinde iki paket halinde kargoya verildi. 30 Aralık tarihinde siparişim geldi fakat bir paket eksik. Sadece kasanın içinde olduğu paket geldi. Ve hala diğer paketim hakkında bir bilgi yok. Kargo firması ilgileneceğiz diyor vatan da kayıp ilanı gelmeden yenisi gönderemeyiz diyor.

Aynı durumu şu an bende yaşıyorum. Siparişim 27 Aralık tarihinde iki paket halinde kargoya verildi. 30 Aralık tarihinde siparişim geldi fakat bir paket eksik. Sadece kasanın içinde olduğu paket geldi. Ve hala diğer paketim hakkında bir bilgi yok. Kargo firması ilgileneceğiz diyor vatan da kayıp ilanı gelmeden yenisi gönderemeyiz diyor.
Bana sadece kasa geldi hocam iç bileşenlerin hiçbiri yok

Bana sadece kasa geldi hocam iç bileşenlerin hiçbiri yok
Kasa kendi kutusunda diğer parçalar farklı bir kutuda geldi bana , ben kargodan kendim teslim aldım . Sizin diğer kutu kargoda kaybolmuş büyük ihtimalle , kargo da tek paket varmış gibi işlem yapıp teslim edildi göstermiş

Geri