🔥İndirim 35.999 TL Asus Zenbook 14 UX3407QA-QD379W

Birde alışma mevzusu var hocam alışabildiniz mi kolayca? Biraz tecrübelerinizi paylaşır mısınız? Arada kaldım.
1 haftada alıştım bazı ayarlar tilt etiyor sadece bi de fn ve ctrl tuşunun yeri biribiri ile değiştirilmiş bir klavyesi var

Oyun zaten oynamayacağım o konuda sıkıntım yok. Benim endişem yazılım konusunda uyumluluk problemleri tek endişem açıkçası bu yoksa gözüm kapalı tercih edeceğim. Telefonum zaten ıphone o yüzden de mac olabilir aslında. Dediğim gibi uyumluluk ürkütüyor beni şu zamana kadar hep windows kulandım
Uyum olayı kullanacağınız programlara bağlı biraz, ben uzun süredir kullanıyorum daha şu uyumsuzmuş keşke Windows olsaydı vs dedirtmedi ama oyunların çoğunu desteklemediğini falan bilerek almıştım öyle bir beklentim baştan yoktu benim.

Uyum olayı kullanacağınız programlara bağlı biraz, ben uzun süredir kullanıyorum daha şu uyumsuzmuş keşke Windows olsaydı vs dedirtmedi ama oyunların çoğunu desteklemediğini falan bilerek almıştım öyle bir beklentim baştan yoktu benim.
Ben de aynı şekilde bu arada aoe4 hariç pişman eden hiçbir şey yaşamadım üstüne donmuyor kasmıyor saçma sapan çökmeler yok sanki linux kullanıyormuş gibi hissediyorum çoğu zaman
homebrew falan kullandığım için terminalle çok haşır neşir de oldum terminal kullanmak mutlu da etti

Beyler yardımlarınız için teşekkür ederim. M4 Air aldım. Allah razı olsun bi çıkmazdan çıkardınız beni 1 haftadır laptop bakıyordum

Beyler yardımlarınız için teşekkür ederim. M4 Air aldım. Allah razı olsun bi çıkmazdan çıkardınız beni 1 haftadır laptop bakıyordum
raycast yükle keyfine bak hayırlı olsun

Mayıs sonrası gidişat netleşir umarım mayıstan sonra fiyatlar dengelenir artmaya devam ederse çok daha kötü
Açıkçası mayısa doğru netleşme zor gibi hocam, 6 ayda düzelme olur deniyor ama bana hiç mantıklı gelmiyor, hala AI balonunun şiştiğini görüyoruz yani herkes bu AI işine tam olarak girmediğinden dolayı ufak ufak şişmeler devam ediyor bu yüzden ben yaklaşık 1 yıla doğru sönmeye başlayıp piyasanın oturucağını düşünmekteyim.

Geri