Öneri (STEAM)Maksimum 20$ hangi oyunu önerirsiniz ve çıkarmam gereken oyun var mı?

En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
170
Bütçe
20
Başlıkta belirttiğim gibi. Hemen yardımcı olursanız sevinirim :)
1767256534596.webp

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Hocam bir de öneri verseniz :))

Seçim seviyorsanız Detroit oynamadan ölmeyin. Mümkünse kolla oynayın. PS4 koluyla oynamıştım. Hafızam silinse tekrar oynamak isterim diyeceğim oyunlardan. Diğerlerine gelirse AC serisine bayılmıyorsanız farklı oyunlar denenebilir yerine. Tavsiyem yok maalesef. Xbox pass alıyorum ve aile hesabıyla arkadaşlarımdan oynuyorum hikaye oyunlarını. O yüzden aklıma tavsiyelik bir şey gelmiyor.

Seçim seviyorsanız Detroit oynamadan ölmeyin. Mümkünse kolla oynayın. PS4 koluyla oynamıştım. Hafızam silinse tekrar oynamak isterim diyeceğim oyunlardan. Diğerlerine gelirse AC serisine bayılmıyorsanız farklı oyunlar denenebilir yerine. Tavsiyem yok maalesef. Xbox pass alıyorum ve aile hesabıyla arkadaşlarımdan oynuyorum hikaye oyunlarını. O yüzden aklıma tavsiyelik bir şey gelmiyor.
PS5 kolu var onla oynayayım o zaman. Detroit'i kesinlikle çıkarmayacağım.

WRC10 hakkında bilgisi olan var mı? Önerir misiniz?

upp up

Oxygen not inculud benim favori oyunum bence bi dene aga güzel oyundur . Astroner uzay temalı keyifli bir oyun deneye bilirsin . Ucuz oyunlar teknik bilgi gerektirir oyunlar seni kendine çeker yani . Dene bence agam😊

Geri