Fiyatından ötürü bence üstüne 5-6 ek eklenince rtx5070 alınabiliyor rakibi 9060xt 16gb da bundan 6k da ucuz o yüzden diye düşünüyorum.İnsanlar bu kartı beğenmiyor sebebini biliyormusun
globalden kastınız hakikaten globalse yani tüm dünyaysa sayılır büyük ihtimal asya ve afrikadan dolayı. ama sadece avrupa amerika ve bi nebze avustralya kastınızsa sayılmaz. ama güzel karttır üzeceğini sanmıyorumPeki sence globale göre orta üst seviye olabilcek bir kartmı?
o anlamda değil dünyadaki en çok kullanılan kartlara göreglobalden kastınız hakikaten globalse yani tüm dünyaysa sayılır büyük ihtimal asya ve afrikadan dolayı. ama sadece avrupa amerika ve bi nebze avustralya kastınızsa sayılmaz. ama güzel karttır üzeceğini sanmıyorum
Global göre orta üst sayılır bence bu kart, performansı bilan güzel kart bence zaten fiyatı biraz pahalı sadece 20k civarı olsaydı harika olurdu. Bu arada hayırlı olsun seni baya götürür diye düşünüyorumPeki sence globale göre orta üst seviye olabilcek bir kartmı?
2 k için yetermiGlobal göre orta üst sayılır bence bu kart, performansı bilan güzel kart bence zaten fiyatı biraz pahalı sadece 20k civarı olsaydı harika olurdu. Bu arada hayırlı olsun seni baya götürür diye düşünüyorum
bazen çok saçma fiyatlara satılıyor o yüzden siz kaça aldınızİnsanlar bu kartı beğenmiyor sebebini biliyormusun
Yeter rahat.2 k için yetermi
şu an için yeterli oyunlarda ama çok uzun ömrü olduğunu düşünmüyorum2 k için yetermi