30k ya anca 3050 laptop alırsın reis. kasa alman daha iyi olurda bu parayara ikinci el kasalara bak sıfır kategorisinde adam gibi sistem yoktur. Bu arada ben şimdiye kadar hep masaüstü bilgisayar kafasındaydım abim birkaç qy önce yüksek donanımlı bir laptop aldı. Laptop nimetmiş ya. tabii ki masaüstü gibi performans vermiyor ama taşınabilirliği muhteşem bir şey. Ben senin yerinde olsam bi 20k daha toplar 5050 laptoplara bakarım.30k max bütçem var daha yukarı çıkamam ve vermek istemiyorum ve PC’ye yer var ama priz ile kasa hava almaz yer
Gündüz işteyim akşam cs vs oynucam30k ya anca 3050 laptop alırsın reis. kasa alman daha iyi olurda bu parayara ikinci el kasalara bak sıfır kategorisinde adam gibi sistem yoktur. Bu arada ben şimdiye kadar hep masaüstü bilgisayar kafasındaydım abim birkaç qy önce yüksek donanımlı bir laptop aldı. Laptop nimetmiş ya. tabii ki masaüstü gibi performans vermiyor ama taşınabilirliği muhteşem bir şey. Ben senin yerinde olsam bi 20k daha toplar 5050 laptoplara bakarım.
Hocam 4 yıl önce laptop aldım 2 si arasında kalıp.Gözüm masaüstü arıyor.Size kalmış tabi ama masaüstü almak mükemmel bişey30k max bütçem var daha yukarı çıkamam ve vermek istemiyorum ve PC’ye yer var ama priz ile kasa hava almaz yer
sabit kalacaksan mükemmel bir şey.Hocam 4 yıl önce laptop aldım 2 si arasında kalıp.Gözüm masaüstü arıyor.Size kalmış tabi ama masaüstü almak mükemmel bişey
Sadece kasası 30 k masaüstününLaptop tarafında o fiyata ancak ikinci el rtx 4050 li laptoplar memnun eder ve taşınabilir olması süper bir şey. Ama odan ve kurulu düzenin varsa (ev sahibiyseniz odanda klima vs varsa) o fiyata toplayacağın masaüstü sistem çok daha iyi performans verir. İkisini de deneyimlemiş birisi olarak masaüstü tavsiye ederim.
25'e ikinci el 4060'lı sistem alırsın 4 bin tl ye monitör bin tl ye klavye mouse hoparlör alırsın 30k'ya patlar ama senin gönlünde laptop var gibi o yüzden ikinci el temiz rtx 4050 4060'lı laptoplara bak derimSadece kasası 30 k masaüstünün
3050 ti de yeter ya heralde25'e ikinci el 4060'lı sistem alırsın 4 bin tl ye monitör bin tl ye klavye mouse hoparlör alırsın 30k'ya patlar ama senin gönlünde laptop var gibi o yüzden ikinci el temiz rtx 4050 4060'lı laptoplara bak derim