Epic Games Laptopta Harici Gpu yu Çalıştırması

Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar merhaba mevcut hesabımın şifresini unuttuğum ve mail adresimide hatırlamadığımdan yeni hesap açmak durumunda kaldım. Foruma sadece soru sormak için gelmiş olarak algılanmak istemem.

Pc ye format attım bu arada kayıtlı bütün bilgilerim gitti. tabii ki epic gamesi kurdum. Açtığımda lapmtopun harici gpu sunda çalışıyor. Ne yaptıysam bunu çözemedim. Dünden beri sadece bunla uğraşıyorum yok ne yaparsan olmuyor. Bu problemi yaşamış daha önce çözmüş olan var mı ?

1767345307901.webp

Epic games'in kullandığı gpu problem mi yaratıyor ki

Arkadaşlar merhaba mevcut hesabımın şifresini unuttuğum ve mail adresimide hatırlamadığımdan yeni hesap açmak durumunda kaldım. Foruma sadece soru sormak için gelmiş olarak algılanmak istemem.

Pc ye format attım bu arada kayıtlı bütün bilgilerim gitti. tabii ki epic gamesi kurdum. Açtığımda lapmtopun harici gpu sunda çalışıyor. Ne yaptıysam bunu çözemedim. Dünden beri sadece bunla uğraşıyorum yok ne yaparsan olmuyor. Bu problemi yaşamış daha önce çözmüş olan var mı ?

Alıntıyı görüntüle
Görev yöneticinden başlangıçta epic games devre dışı bırak. Ne kadar gpu harcıyorki Epic games ? Birde epic games üzerinden oynayacağın zaman aç uygulamayı.

Alıntıyı görüntüle
Daha önce nerede çalışıyordu epic games çok yük bindirmez takma kafaya

Daha önce nerede çalışıyordu epic games çok yük bindirmez takma kafaya
Daha önce dahili gpu üzerinden çalışıyordu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Görev yöneticinden başlangıçta epic games devre dışı bırak. Ne kadar gpu harcıyorki Epic games ? Birde epic games üzerinden oynayacağın zaman aç uygulamayı.

Şu an mesela oyun indiriyorum.

1767347698463.webp

1- Epic games'e çok yük bindirmeyeceği için değişiklik yapmanız şart değil
2- İlla değiştircem diyorsanız nvidia denetim masasına girin. 3D Ayarların Yönetilmesi menüsüne girin. Program ayarlarına girin. Ekteki görseldeki gibi ayarlayın. Entegre grafikten çalışır.
1767347945895.webp

3- Eğerki ayarı değiştiremiyorsanız yukarda yer alan Windows Grafik Ayarlarını açın. Masaüstü Uygulaması Ekle seçeneğiyle "C:\Program Files (x86)\Epic Games\Launcher\Portal\Binaries\Win32" adresinde yer alan EpicGamesLauncher.exe dosyasını seçin. Sonrasında ekteki gibi entegre grafiği seçin.

1767348096651.webp

Geri