🔥İndirim Kumtel Konvektör Isıtıcı 2500W 28mt2 için 1.498TL

hayriPotter

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
49
ihtiyacı olan inceleme listesine eklesin yorumları fena değil fiyat en düşükte alternatif varsa yorumda önerin faydalansın düşünenler

Kumtel Konvektör Isıtıcı 2500W Güçlü Performans Modern Siyah Tasarım 28 m² Isıtma Alanı

Jopus marka fanlı ısıtıcı kullanıyorum 1000W ayarında aylık 500-600 arası elektrik faturasına yansıdı

Ekler

• 1000300352.webp
    1000300352.webp
    47.3 KB · Hit: 459
dün Dijitsu 11 Dilim Beyaz Turbo Fanlı Yağlı Radyatör sipariş ettim 4k ya, bu bütçede bi ısıtıcı alıyorsanız en mantıklı olanlar konvektörlü ısıtıcılar ve yağlı radyatörler
konvektörlü ısıtıcılar hızlı ısınır hızlı soğur
yağlı radyatörlüler ise geç ısınır geç soğur benim aldığım modelde turbo fanda var o yüzden geç ısınması pek problem değil.

açıkçası kargoya bile verilmemişken iptal etsem mi diye düşünüyorumda arada malzeme kalitesi marka kalitesi falanda var.

2500 watt yüksek bir tüketim değeri

Ayak ısıtıcı kullanan var mı 50-100w olanlardan, ısıtması her türlü memnun eder de hemen bozuluyor diyenler var hevesim kaçtı. Sadece ayağım üşüyor diye 1500w ısıtıcı yakmak istemiyorum bacağım yanacak ayağım yarım ısınacak

Ayak ısıtıcı kullanan var mı 50-100w olanlardan, ısıtması her türlü memnun eder de hemen bozuluyor diyenler var hevesim kaçtı. Sadece ayağım üşüyor diye 1500w ısıtıcı yakmak istemiyorum bacağım yanacak ayağım yarım ısınacak
Ben ufo marka ayak ısıtıcı kullanıyorum ancak en düşük ayarda bile biraz fazla geliyor. Terlikle vb daha rahat dayanılır

Ayarını az açarsınız zor bişey değil. Bende aldım bu fiyata yok kendi sitesinde bile 600 fazla.

ikinci elini 300 tl ye aldım gecen hafta ısıtması güzel ama elektrigi fazla harcıyor ve dijital termostat olmadıgı icin ayarı biraz zor ama sorun değil

Sinbonun kullanmıştım yağlı radyatörden sonra bence en iyisi infrared ve fanlı ısıtıcılar gibi havayı kurutup sağlığı olumsuz etkilemiyor .

Sinbonun kullanmıştım yağlı radyatörden sonra bence en iyisi infrared ve fanlı ısıtıcılar gibi havayı kurutup sağlığı olumsuz etkilemiyor .
Öyle bi baş ağrısı yapıyor ki ya havayı kuruttuğu için.Hele sinüzitiniz varsa yağlı radyatör dışında hiç birini tavsiye etmem.

2000w ısıtıcısını kullanıyorum KUMTEL'in. Çok hızlı ve iyi ısıtıyor. Elektrik faturasına da yansıyor bu bedel tabi. 2500w'ı düşündüğünde gereksiz masraf olabileceğini düşünüyorum. Ancak ürünün özelliklerinde 1250w düşük güç modu özelliği de mevcut. Bu şekilde kullanımda oda sıcaklığını iyi düzeyde tutup faturaya da minimum yansıma sağlayabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,119
Üyeler
187,454
Son üye
meeptt
Geri