lappelduvide
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,869
geliyor gelmekte olan vaziyet alın
Ben tam zamanında aldım temmuzda fiyatlar çok güzeldiAlmayız aldırmatmayız diyenlere aldanmayın arkadaşlar fiyatlar daha çok çoğalıyor maalesef.
Keşke almayıp fiyatları düşürseler ama hiç bir zaman öyle olmadı.
Şuan 9800X3D veya 7800X3D düşünenler varsa direk alsın daha çok çoğalıcak gibi durmakta.
ben hep 50tllik alırım, 50tlye de zam gelmiyor zatenX3d ile hiç işim yok valla 7500f' im ile mutluyum.
Mutluysan ne güzel hocam güle güle kullan.X3d ile hiç işim yok valla 7500f' im ile mutluyum.
birkaç arkadaşım pc satıp konsola geçmeye başladılar bile bir tanesi ekran kartı ve ram fiyatlarından dolayı pc tamamlayamadan zararına sattı anakartını falanZaten yabancı basında yaklaşık 1 aydır konuşulan bir şey, önce ram ve ssd şimdi ekran kartları daha sonra dolaylı olarak işlemcilerde ister istemez etkilenecekti. Muhtemelen uzun vadede soğutuculara kadar etkileyecektir diye düşünüyorum. Bunun oyunculuğu veya kişisel bilgisayarları öldüreceğini düşünmüyorum bu arada ben, bir yerde her zaman piyasaya denge gelmiştir yine gelecektir bence.
bende öyle, X3D bana abartı geliyor ayrıca. Güzel teknoloji seviyorum fakat ben işlemcimin oyun odaklı olmasını değil gerçekten işlem kapasitesi güçlü hem oyunda hem renderda hem ağır işlerde güçlü performans ortaya koymasını isterim. AMD bunu muhtemelen çözecektir o zaman X3D ye geçerim ama şu anlık planım 7500F ile girmekti ve zen6 çıktığında 10600x e yükseltmek, olursa 10700x.X3d ile hiç işim yok valla 7500f' im ile mutluyum.