Yardım IT serisinde ilk olarak welcome to derry izlesem olayları kaçırırmıyım

Joe Goldberg

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
102
IT serisine başlamak istiyorum fakat hepsini izlicek kadar vaktim yok direkt welcome to derry izlesem bütn olayları kaçırmış olurmuyum izleyenler yardımcı olabilirse sevinirim

IT'nin filmini izlemek yerine kitabını okuyun daha iyi çünkü filmine azıcık bir bakmıştım hiçbir alakası yoktu baktığım kadarıyla. Ayrıca kitabından IT evreni ile ilgili daha fazla şey öğrenirsiniz.
Bu arada kastettiğim Welcome to Derry değil hatırlatayım.

IT'nin filmini izlemek yerine kitabını okuyun daha iyi çünkü filmine azıcık bir bakmıştım hiçbir alakası yoktu baktığım kadarıyla. Ayrıca kitabından IT evreni ile ilgili daha fazla şey öğrenirsiniz.
Bu arada kastettiğim Welcome to Derry değil hatırlatayım.
bi araştırdımda stoklarda yok gibi ya 1 tane buldum cilt şeklindemi bilmiyorum ama 1k civarındaydı

IT serisine başlamak istiyorum fakat hepsini izlicek kadar vaktim yok direkt welcome to derry izlesem bütn olayları kaçırmış olurmuyum izleyenler yardımcı olabilirse sevinirim
Farklı tarihleri anlatıyor. Büyük bir spoiler yemezsiniz. Önce diziyi izlemek kronolojik olarak sırayı bozmaz.

Filmleri ve diziyi izleyen biri olarak şunu söyleyebilirim, once filmler sonra dizi izlenmeli. Çünkü dizide filmdeki bazi olaylara gönderme yapılıyor.

Geri