O ne kral?Arkadaşlar gigabyte cashback kampanyası devam ediyor mu gigabyte aorus x870 elite wifi ice almayı düşünüyorum
O ne kral?Arkadaşlar gigabyte cashback kampanyası devam ediyor mu gigabyte aorus x870 elite wifi ice almayı düşünüyorum
ben aldım ama kullanmadım, istersen 29 a verebililrm istanbuldan elden5070 pny indirimi haftaya gelir mi direkt yapıştırıyım mı 30 bin tl
Para iadesi gigabyte ürünlerinden aldığın da seçili ürünler arasındaysa bir miktar iade ediyor gigabyte resmi sitesinden ürün kaydı yaptırıyorsun fatura vs. resim istiyor işlemlerden sonra banka hesabına ürünün listedeki fiyatını iade ediyorO ne kral?
beyler aorusu çekiyorum doğru mu yapıyorum bişi deyinişlemci olarak amd ryzen 7 9800x3d
ekran kartı olarak rx 9070 xt kullancağım hangi anakartı almalıyım.
MAG B850 TOMAHAWK MAX WIFI Soket AM5 DDR5 8400(OC)MHz ATX Gaming Anakart vs
Gigabyte X870 AORUS ELITE WIFI7 ICE Soket AM5 DDR5 8200(OC) ATX Gaming ince hesapta indirime girdiler
en son 2023de mousepad ve ryzen 5600 almışım o kadar kötü. onlarda ihtiyaçtandı indirim filan yokGaming gecesinde iyi fiyatlı bir şey geliyor mu son 1 yıldır?
Hayatımda 1 defa alışveriş yaptım gaming gecesinden 5500TL ye mouse aldım 10 gün sonra Amazon 4200 e sattı o ürünü.
çek aga çek daha iyisi yok.beyler aorusu çekiyorum doğru mu yapıyorum bişi deyin
x870te 2. ve 3. m2 ssd slotlarına ssd takarsan hız düşme falan olabiliyor usb 4 olduğu için 1 ve 4e takarsan düşmüyor ama b850 tomahawkta 4 slotu da doldursan x8e düşmüyorsunbeyler aorusu çekiyorum doğru mu yapıyorum bişi deyin
sıvı soğutma alacaksan kaliteli bir şey al bunlar 3-5 ay sonra patates olur.7800x3d sistemim var henüz toplamadım ama GamePower Skadi Square 360 ARGB Beyaz almayı düşünüyorum gaming gecesinde 3.800tlye düşüyor almak ne kadar mantıklı işlemcim için yeterli soğutmayı sağlar mı? fiyatına değer mi? diğer markanında 360 sıvı soğutması vardı fakat hiç bilinmediği için almaktan çok çekindim üste 1.000tl daha verip gamepower düşünüyorum. max 4.000tlye kadar daha iyi 360lık başka bir sıvı soğutma bulabilir miyim?
gamepovir7800x3d sistemim var henüz toplamadım ama GamePower Skadi Square 360 ARGB Beyaz almayı düşünüyorum gaming gecesinde 3.800tlye düşüyor almak ne kadar mantıklı işlemcim için yeterli soğutmayı sağlar mı? fiyatına değer mi? diğer markanında 360 sıvı soğutması vardı fakat hiç bilinmediği için almaktan çok çekindim üste 1.000tl daha verip gamepower düşünüyorum. max 4.000tlye kadar daha iyi 360lık başka bir sıvı soğutma bulabilir miyim?
sıvı soğutma alacaksan kaliteli bir şey al bunlar 3-5 ay sonra patates olur.
THERMALRIGHT AQUA ELITE 360 |
Ben de merak ettim model falan nasıl acaba, eğer mantıklıysa elimde kutusundan çıkarıp kullanmadığım NITRO+ 'yı iade ederim Amazon'a.5070 ti alınır mı? bugün gelicek olan 44 küsüre