🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

16e kaç tl ye düşmüştü? 35k ya almak mantıklı değil mi sizce?

artık yok düşmüyor
fırsat kaçtı
bende şans yok
demeyin
takibi bırakmayın
buraya yazıldığı gibi alıyorlar. foruma düşmeden almanız lazım

artık hiç bir şey yok denirken 19 bine 27 240hz parlak ekran oled ekran aldım geçen hafta

bugün 16 ya s10fe+ düştü bence çok iyi fırsattı

artık yok düşmüyor
fırsat kaçtı
bende şans yok
demeyin
takibi bırakmayın
buraya yazıldığı gibi alıyorlar. foruma düşmeden almanız lazım

artık hiç bir şey yok denirken 19 bine 27 240hz parlak ekran oled ekran aldım geçen hafta

bugün 16 ya s10fe+ düştü bence çok iyi fırsattı
Haklısın hocam geçende s11 ultra 512gb 37.5kya düştü. Samsung tab s10 plus 26.5kya düştü durumu yeni gibi yazıyordu satın aldım. Bugün elime geçti ürün sıfır ayarında geldi bana.

Haklısın hocam geçende s11 ultra 512gb 37.5kya düştü. Samsung tab s10 plus 26.5kya düştü durumu yeni gibi yazıyordu satın aldım. Bugün elime geçti ürün sıfır ayarında geldi bana.
o s10 u ben iade ettim alıp
şarj döngüsü 8 veya 9 olmalı
:)
sıkıntısı yoktur kalemini hiç kullanmamıştım

Neden iade ettiniz hocam ben beğendim. Sebebini merak ettim
s11 ultra alacağım
bir de pil ömrünü beğenmedim 7-8 saat ancak gider ps-2 gamecube emülatörlerde .. sendeki cihaza has bir durum değil s10 ların hepsi öyleymiş.
yoksa performans olarak aşırı iyiydi geekbench multi puanı 7800 dü. ekranda nokta hata yoktu (en önemlisi) zaten 2 3 gün kullandım hatırladığım bunlar. ekranı s9 oledden daha iyi

süper tablet yani.. sürpriz bir şeyy yaşamazsın .

nokta hatasızdı ben geri gönderirken.

s11 ultra alacağım
bir de pil ömrünü beğenmedim 7-8 saat ancak gider ps-2 gamecube emülatörlerde .. sendeki cihaza has bir durum değil s10 ların hepsi öyleymiş.
yoksa performans olarak aşırı iyiydi geekbench multi puanı 7800 dü. ekranda nokta hata yoktu (en önemlisi) zaten 2 3 gün kullandım hatırladığım bunlar. ekranı s9 oledden daha iyi

süper tablet yani.. sürpriz bir şeyy yaşamazsın .

nokta hatasızdı ben geri gönderirken.
Teşekkür ederim açıklama için hocam babam için almıştık ben biraz kullandım sıkıntı yok gibi gözüküyor zaten babam daha çok yazı işleri için aldı. Babama yeter diye düşünüyorum. Sıkıntısı yok gibi bence zaten.

Teşekkür ederim açıklama için hocam babam için almıştık ben biraz kullandım sıkıntı yok gibi gözüküyor zaten babam daha çok yazı işleri için aldı. Babama yeter diye düşünüyorum. Sıkıntısı yok gibi bence zaten.
güle güle kullansın
samsung tabletler zamlandı
26 ya daha peşin versen bulamazsın o tableti. 1 ay süren var. baban beğenmedi ver geri gitsin ama zannetmiyorum ekranı muhteşem. yyoutube falan 9-10 saat pil süresi verir.

Geri