Oyunlarda düşük fpss

Reaksiyon skoru
0
Merhabalar

Ryzen 5 8400f

RX 7700xt 12gb gaming

16 gb 6000mhz ram tek slot

A620m h anakart

Valorant oynarken low 1080p de 300fps yi geçmiyor bana az gibi geldi sizce sorun nedir bütün yazılımlar güncel

Merhabalar

Ryzen 5 8400f

RX 7700xt 12gb gaming

A620m h anakart

Valorant oynarken low 1080p de 300fps yi geçmiyor bana az gibi geldi sizce sorun nedir bütün yazılımlar güncel
Sistemin 8400f tek slot ram olduğuna göre monitörün de 300 hz değildir geçmesin boşver bi anlamı yok

işlemciyle ekran kartı darboğaza giriyor olabilir. Valo işlemci tabanlı bir oyun o yüzden yükü işlemciye bindiriyor ve ekran kartını az kullanıyor. bu arada hangi çözünürlükte oynuyorsunuz?

Merhabalar

Ryzen 5 8400f

RX 7700xt 12gb gaming

A620m h anakart

normal değil hocam bende 5500 var 300 -350 ortalama alıyorum . sizinde ortalama en kötü 420 civarı almanız lazım diye biliyorum. sorun ekran kartı ayarlarında olabilir ordan hiç ayar yapdıysanız bi göz atın afmf kapalıysa açın gereksiz fps düşüren ayarları kapatın bide öyle deneyin sorun o şekilde çözülebilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

işlemciyle ekran kartı darboğaza giriyor olabilir. Valo işlemci tabanlı bir oyun o yüzden yükü işlemciye bindiriyor ve ekran kartını az kullanıyor. bu arada hangi çözünürlükte oynuyorsunuz?
yazmış 1080 low diye

normal değil hocam bende 5500 var 300 -350 ortalama alıyorum . sizinde ortalama en kötü 420 civarı almanız lazım diye biliyorum. sorun ekran kartı ayarlarında olabilir ordan hiç ayar yapdıysanız bi göz atın afmf kapalıysa açın gereksiz fps düşüren ayarları kapatın bide öyle deneyin sorun o şekilde çözülebilir

yazmış 1080 low diye
Pardon görmemiştim darboğaza girdiğini düşünüyorum sistemin çünkü 1080p de ekran kartına yükü aktarmıyor. Daha yüksek çözünürlükte ekran kartına yük aktararak paylaştırır ve daha yüksek fps alabilirsiniz valorantta.

1080p de oynuyorum

8400f kotu bir islemci oyun icin biliyorsunuz degil mi
Biliyorum ama bu fps değerleri normal gelmedi bana yani kötü ama aşırı bi kötülüğü yok sonuçta eski nesil bi işlemci değil

Geri