Kasaya güç geliyor monitöre ekran gelmiyor

Reaksiyon skoru
0
Selamın aleyküm herkese iyi forumlar yaklaşık bir hafta önce bir sistem aldım ve sorunsuz çalışıyordu en son dün gece kullandım bugün eve geldiğimde kasa fanları ışıkları ekran kartı fanlari kule tipi islemci sogutucu fani sorunsuz calisiyordu fakat monitore ekran gelmiyordu ramleri soktum taktim silgiyle sildim ekran kartini cikardim taktim bios pilini cikardim taktim monitorun fisini cektim bekledim geri taktim ama hic biri ise yaramadi sorun ne olabilir nasil cozebilirim

Ekran karti : Geforce RTX 5060 TI Prime 16 GB
Işlemci : ryzen 5 7500F
Anakart : Asus prime A620M-E

Monitör kablosunu anakarta taktıysan görüntü alamazsın, kabloyu ekran kartına taktıgına emin mısın?
Çift RAM varsa tek tek dene. Sadece 2. Slota tek RAM takarak sistemi başlatmayı dene.

Selamın aleyküm herkese iyi forumlar yaklaşık bir hafta önce bir sistem aldım ve sorunsuz çalışıyordu en son dün gece kullandım bugün eve geldiğimde kasa fanları ışıkları ekran kartı fanlari kule tipi islemci sogutucu fani sorunsuz calisiyordu fakat monitore ekran gelmiyordu ramleri soktum taktim silgiyle sildim ekran kartini cikardim taktim bios pilini cikardim taktim monitorun fisini cektim bekledim geri taktim ama hic biri ise yaramadi sorun ne olabilir nasil cozebilirim

Ekran karti : Geforce RTX 5060 TI Prime 16 GB
Işlemci : ryzen 5 7500F
Anakart : Asus prime A620M-E
Farklı bir monitörle deneyebilme şansın var mı ?

Farklı bir monitörle deneyebilme şansın var mı ?
evet denedim hocam yine ekran alamamistim az once tekrar tum ramleri ekran kartini bios pilini cikardim ve yeniden denedim ekran aldim fakat bu sefer de bitlocker key istiyor biraz da o ugrastaracak gibi sifirlamak da istemiyorum cihazin icerisinde lazim olan bilgiler mevcut ama son care o gozukuyor

Bu sabah ramleri bios pilini cikartip biraz bekleyip tekrar yerlestirdikten sonra goruntu aldim fakat bios pilini cikardigim icin bitlocker ekranina atti anahtarimi bulabildim sorunsuz acildi bir sorun gozukmuyor suanlik tesekkurler iyi forumlar.

Ekler

• IMG_8351.webp
    IMG_8351.webp
    1.3 MB · Hit: 9
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,256
Üyeler
187,481
Son üye