Ekranı kırık telefondan dosyaları alma

kerem01r

80+
Reaksiyon skoru
15
Telefonun ekranı kırıldı ve hiçbirley gözükmüyor dokunmatiği falan çalışıyor ama ekran gözükmüyor bende ekranı değiştirmeye para harcamak istemiyorum çünkü zaten yeni telefon alacaktım ancak bu telefondaki fotoğrafları videoları vs almam lazım bunu nasıl yapabilirim.

Bi şekilde ekranı başka bi ekrana yansıtmanın yolu varsa eğer bi mouse bağlayıp halledebilirim ama ekranı başka bi ekrana nasıl yansıtırım bilmiyorum

ekranı pc’ye yansıtmayı denedin mi
Telefondan onay lazım sanırım onun için önceden eslenmemisse. Olmaz ya da zor. Usb kablosu ile deneyin şansınızı.
Telefonun ekranı kırıldı ve hiçbirley gözükmüyor dokunmatiği falan çalışıyor ama ekran gözükmüyor bende ekranı değiştirmeye para harcamak istemiyorum çünkü zaten yeni telefon alacaktım ancak bu telefondaki fotoğrafları videoları vs almam lazım bunu nasıl yapabilirim.

Bi şekilde ekranı başka bi ekrana yansıtmanın yolu varsa eğer bi mouse bağlayıp halledebilirim ama ekranı başka bi ekrana nasıl yansıtırım bilmiyorum

bende aynı sorundan muzdaribim
ekran ve dokunmatiği kendim değiştiririm ancak 2000tlye geliyor yaklaşık 60gb dosya var

Yaptırın ekranı bi kenarda dursun ilerde lazım olur

Sadece verileri almak istiyorsanız bir telefoncuyla konusun kabul ederse sadece verileri alın ama ekranı değiştirmek daha mantıklı olacaktır. En azından yedek telefon olarak kenarda kalır.

Telefon ne haci ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,187,410
Üyeler
188,420
Son üye
kjw37
Geri