Bir iki özelliği biraz daha iyi diye başka yazılımla anne babayı uğraştırmaya değmez bence. Anne babaya samsung alınır geçilir, şahsi düşüncem. Özellikle düşük bütçe için konuşuyorumpeki redmi note 14 nasıl ?
redmi note 14 11bin tl iken a36 17bin tl o yüzden sordum fiyat farkı var samsung dahamı iyi diyeBir iki özelliği biraz daha iyi diye başka yazılımla anne babayı uğraştırmaya değmez bence. Anne babaya samsung alınır geçilir, şahsi düşüncem. Özellikle düşük bütçe için konuşuyorum
A36'ya bütçeniz yetiyorsa A36 alabilirsiniz,Redmi Note 14'ü pek önermiyorum.redmi note 14 11bin tl iken a36 17bin tl o yüzden sordum fiyat farkı var samsung dahamı iyi diye
A26 da yazdım bütçeniz sınırlarındaredmi note 14 11bin tl iken a36 17bin tl o yüzden sordum fiyat farkı var samsung dahamı iyi diye
Dayım Redmi Note 14 Pro kullanıyor. Yazılımı hiç iyi değil. Xiaomi'nin kendi uygulamaları reklam bildirimi gönderip duruyor. Galeriden kendi çektiğin videonu açmak istiyorsun, önce tam boy reklam izliyorsun. Geçen telefonunu bilgisayara bağladım, ADB kullanarak tek tek reklam gönderen sistem uygulamalarını kaldırdım. Bence Samsung A36 alın. Bütçenizi artırabilirseniz Samsung A56 alsanız iyi olur.Peki Redmi Note 14 nasıl?