En fazla 14k telefon önerisi

Blitzz

80+
Reaksiyon skoru
12
Öncelikle Merhaba en fazla 14,15bin tl ye telefon lazım babam günlük işlerinde kullanıcak kamerası güzel olan varmı önerdiğiniz modeller

Galaxy A36 en iyi seçenek.

A36 iyi seçim ancak a36 için bütçe zor çıkacaksa a26 ya da bakılabilir. Aradaki fiyat farkı çoğu kişiye göre değebilir ama baban için belki aradaki para daha önemlidir. Telefon özelliklerini kıyaslama yapıp kendi karar vermesi en doğrusu.

peki redmi note 14 nasıl ?
Bir iki özelliği biraz daha iyi diye başka yazılımla anne babayı uğraştırmaya değmez bence. Anne babaya samsung alınır geçilir, şahsi düşüncem. Özellikle düşük bütçe için konuşuyorum

Bir iki özelliği biraz daha iyi diye başka yazılımla anne babayı uğraştırmaya değmez bence. Anne babaya samsung alınır geçilir, şahsi düşüncem. Özellikle düşük bütçe için konuşuyorum
redmi note 14 11bin tl iken a36 17bin tl o yüzden sordum fiyat farkı var samsung dahamı iyi diye

Bazı arkadaşlar Samsung A36 demiş ama Samsung A36 konuyu açan arkadaşın bütçesini aşıyor Samsung A26 ya da Realme 12 Pro önerebilirim fakat bu bütçede kameradan pek bir şey beklemeyin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

redmi note 14 11bin tl iken a36 17bin tl o yüzden sordum fiyat farkı var samsung dahamı iyi diye
A36'ya bütçeniz yetiyorsa A36 alabilirsiniz,Redmi Note 14'ü pek önermiyorum.

Peki Redmi Note 14 nasıl?
Dayım Redmi Note 14 Pro kullanıyor. Yazılımı hiç iyi değil. Xiaomi'nin kendi uygulamaları reklam bildirimi gönderip duruyor. Galeriden kendi çektiğin videonu açmak istiyorsun, önce tam boy reklam izliyorsun. Geçen telefonunu bilgisayara bağladım, ADB kullanarak tek tek reklam gönderen sistem uygulamalarını kaldırdım. Bence Samsung A36 alın. Bütçenizi artırabilirseniz Samsung A56 alsanız iyi olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,407
Üyeler
190,744
Son üye
jukebox
Geri