ben birkaç senedir kullanıyorum eski serilerinden falan. Kireci neredeyse sıfıra indiriyor. İçme suyu olarak kullanıyoruz tabii ve şunu da sana söyleyebilirim ki arıtmacı bir adi vardı her gelişinde fiyatı katlaya katlaya geliyordu hal hareketleri beni uyuz etti, bizim çocukluğumuzdan beri gelir sürekli bakımını yapar ha adam en az 10 yıllık arıtmacımız. waterlife falandı sonra değiştiydi herhalde. Küçüklükten beri ne yaptığını izlerim yani. Sonra işte hatırlarım en son ki gelmesinde babam da çalışmıyor o aralar tuttu sadece 1 filtre değiştirdi 2000 TL ye yakın para çıkardı sinirlendim küfür edip kovacaktım evden kovmadım. Çantasından çıkartıp taktığı ürünleri gidip internetten buldum set hali 1000TL falandı bütün filtrelerin. Sonra ben o gün akşamı ailemi topladım dedim ki bu Şerrrrrrrr bizi kazıklıyor ben değiştirecem bundan sonra dedim filtreleri. Gittim internetten aldım ne gördüysem onu yaptım oldu bir sıkıntı yok kullanıyoz bayağı bir oldu ben en son değiştireli en son erindim brita kullanmaya başladık sadece filtresini değiştirmedim arıtmanın ondan akan suyu bir de britadan geçiriyoruz tamam. Bu arada 20 tane falan filtre stoklamıştım bitirdik , iyi oldu bunu paylaştığınız eyvallah aldım 1 takım. bunu da niye anlattım bilmiyorum yukarıda bir arkadaş arıtma falan demiş