Rtx 5070 ti lı gaming laptop önerir misiniz

mrcusta55

80+
Reaksiyon skoru
10
selamın aleyküm rtx 5070 ti lı gaming laptop arıyorum hali hazırda masaüstü sistemim var orta düzeyde laptopu da setupa dağil edicem laptap tercih etmemin nedeni okul ve biraz daha özgür kullanım performans önemli baktığım bir kaç model var ama görüşünüzü almak isterim teşekkür ederim .

Asus sitesi daha ucuz satıyor gibi. Sadece açıklamaların bazı yerinde 16 GB ram yazarken bazı yerlerde 32 GB yazmış.

Asus sitesi daha ucuz satıyor gibi. Sadece açıklamaların bazı yerinde 16 GB ram yazarken bazı yerlerde 32 GB yazmış.

doğrudur ben sadece model olarak attım fiyat araştırmasını hangisi iyise ona göre yaparım

15 gündür araştırıyorum bazı çok konuşulan durumları aktarayım;

MSI Vector : Çok fazla fan sesi
Acer Predator : Çok ucuza satılmış örneğin 88.000'e. Şu an baz model 103.000 . Ayrıca wifi 6 eksi yönüymüş.
Asus ROG : 16:10 ekranı var. Herkese hitap etmeyebilir.

15 gündür araştırıyorum bazı çok konuşulan durumları aktarayım;

MSI Vector : Çok fazla fan sesi
Acer Predator : Çok ucuza satılmış örneğin 88.000'e. Şu an baz model 103.000 . Ayrıca wifi 6 eksi yönüymüş.
Asus ROG : 16:10 ekranı var. Herkese hitap etmeyebilir
hocam
https://www.gaming.gen.tr/urun/7991...d-300hz-freedos-gaming-laptop-canta-hediyeli/ bu ikisi kafamı çok karıştıdı ve herkes çok beğenmiş özellikle r9t3d olan hem performans olsun hem kalite soğutma olsun kafam biraz yattı gibi

hocam
https://www.gaming.gen.tr/urun/7991...d-300hz-freedos-gaming-laptop-canta-hediyeli/ bu ikisi kafamı çok karıştıdı ve herkes çok beğenmiş özellikle r9t3d olan hem performans olsun hem kalite soğutma olsun kafam biraz yattı gibi
R9T3D modeline güzel işlemci + ekran kartı kombinasyonu koymuşlar
N11 de 6 peşin taksit ve daha uygun fiyatı 97k

evet şimdi test video larına falan baktım çok iyidi + hepsi burada yorumlarından da güzel yorumlar gelmiş herkes çok memnum
Amazonda 2 TB SSD 64 GB Ram olanı var ve 9 taksit

Geri