%20 - %80 aralığında kullan şarjı.pil saglıgımı olabıldıgınce yuksek tutmak ıstıyorum sarj ısını nasıl yapmalıyım adaptorum ve kablom orjinal
onu cok duydumda mesela suan 77 yarın ogleye kadar 40 falan olur dısarı cıkarken birdaha mı takıyım yada gece taksam sabaha 100 lense sıkıntı olurmu%20 - %80 aralığında kullan şarjı.
ılerde satarken sorun cıkmasın maksat yoksa umrumda degıl1 zamandan sonra takmıyorsun ben ılk aldıgımda cakma sarja takmazdım 20 80 şarj da kullan diyorlar hıc gıtmıyor oyle saglıgı diyenler var ama telefon seni kuıllanıyor öyle de o kadar para verdıysen 0 olana kadar kullananacan o telefonu. 3200 lük cıggada bi bataryas var zaten ben ilk aldıgımda ful hücreselde 4 saatte bittiydi delirdiydim. 86 şu an değişen bi şey yok
güncelleme gitti 11de o farklıişyerindeki abi 22 ye 11 aldı 2022 de 10k ya satsa şükretsin şimdi
sebn satana kadar 13 te de gıtcen can kardeşgüncelleme gitti 11de o farklı
yok yavsebn satana kadar 13 te de gıtcen can kardeş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
seneye 12 sonra da 13 ü gömerler
Sıfır 13 almak büyük hata olmuş. Pil konusunda ise net bir şey yok kafan göre kullan pek etkisi olmaz cihazı çok ısındırma ve çakma şarj aleti kullanma sadece.pil saglıgımı olabıldıgınce yuksek tutmak ıstıyorum sarj ısını nasıl yapmalıyım adaptorum ve kablom orjinal
4 sene icinde kesin degisecegim 14 le arasında fark yok 15 e de para cıkmadı vallaSıfır 13 almak büyük hata olmuş. Pil konusunda ise net bir şey yok kafan göre kullan pek etkisi olmaz cihazı çok ısındırma ve çakma şarj aleti kullanma sadece.
14 de iyi değil zaten, 16e gibi çok daha müthiş bir seçenek var düşük bütçede. Telefondan çok beklentin yoksa 4 sene iş görür ama ben o kadar uzun kullanamazdım sanırım 2 seneye güncellemesi bitecek.4 sene icinde kesin degisecegim 14 le arasında fark yok 15 e de para cıkmadı valla
Bu yöntem gerçekten işe yarıyor.%20 - %80 aralığında kullan şarjı.
1 yıl 20 - 80 kullandım pil sağlığım 99pil saglıgımı olabıldıgınce yuksek tutmak ıstıyorum sarj ısını nasıl yapmalıyım adaptorum ve kablom orjinal